Da sa vypatrat osoba, ktorej viem iba krstne meno, mesto, v ktorom byva (mesto v susednom state, je to male mesto), den a mesiac narodenia (rok nie, ale viem priblizne kolko ma rokov) a tel. cislo, ktore je uz ale momentalne 5 mesiacov neexistujuce a mam
oficialnou cestou sa to asi neda ak nie si jeho pribuzny. na policii alebo na uradoch ti to nepovedia. to musis chodit po ludoch a tak, vypytovat sa vsade mozne... a mozno budes mat stastie.
hned ako prve by som skusila na fb vyhladavanie podla tel. cisla, potom vyhladavanie, kam ako bydlisko zadas tu dedinu a napises jej krstne meno.. a potom neviem, asi by som browsovala friendlisty nahodnych ludi z tej dediny, ktori by mohli byt teoreticky jej znami
raz, asi 3 a pol roka dozadu, som tak nasla jedneho chalana z mojho mesta nepoznala som vobec nic, len som si pamatala jeho tvar bola som hlupe stalkerske dieta -.-
@hoperpohroma FB bol prvy, ale potom som sa dozvedela, ze nema tam ucet, ma iba SKYPE, kde som ho taktiez hladala ale marne, marne, marne asi len budem cakat mozno si po rokoch vytvori ucet na FB. Duuufam.:/
1. zisti si v akej forme sa v danom štáte robia rodné čísla
(napr. na slovensku je to RRMMDD/niečo)
2. dosaď známe časti dátumu
3. máš už aj časť rodného čísla.
4. hľadaj na googli kombináciu daného krstného mena, danej časti rodného čísla, a daného mesta. ak má viac ako 18 tak je veľmi pravdepodobné že sa o ňom vyskytne aspoň zmienka v nejakých oficiálnych dokumentoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
raz, asi 3 a pol roka dozadu, som tak nasla jedneho chalana z mojho mesta nepoznala som vobec nic, len som si pamatala jeho tvar bola som hlupe stalkerske dieta -.-
takže máš to ešte dobré
Nieeee, mob. cislo, ktore je uz neexistujuce!:/:/
1. zisti si v akej forme sa v danom štáte robia rodné čísla
(napr. na slovensku je to RRMMDD/niečo)
2. dosaď známe časti dátumu
3. máš už aj časť rodného čísla.
4. hľadaj na googli kombináciu daného krstného mena, danej časti rodného čísla, a daného mesta. ak má viac ako 18 tak je veľmi pravdepodobné že sa o ňom vyskytne aspoň zmienka v nejakých oficiálnych dokumentoch.
viac ti poradiť neviem.