bol som 6rokov prec a teraz jeden rok som sa rozhodol, ze to skusobne skusim sem a iba same zle veci sa stavaju, depresia a uz sa neviem dockat navratu.
Mozno zase o 6 rokov to skusim a nieco sa tu zmeni, ale to pochybujem...
@tom1995cz samozrejme ze sa nič len tak samo od seba nezmení, ak budú Slováci len utekať a čakať, že ono sa to všetko hádam nejako vyrieši, poprípade nadávať, že aj tak sa to nezlepší
@quokka nechcem zle vyzniet, ani sa nemusis stotoznovat s mojim nazorom, ale pre mna sa musi dostat dalsia generacia proste k odpocinku. Priklad dobry je, ze vsetky zeny 40+ v robote su ciste ficovolicky, co ja neznasam, jeho politiku neznasam a prednedavnom sme boli ako druhy najskorumpovanejsi stat v europe spolocne s ukrajinou. Ono sa to samo nezmeni, ale tieto mentality sa musia zmenit, generacie a xenofobne, homofobne nazory, pomaly to pride, ale len pomaly
tot moj nazor
@quokka takže tu máme ostať a obetovať svoj život napríklad na 20 rokov aby sa tu žilo lepšie? Pretože sa žiť lepšie nebude ak ste to nepochopili!
Slovensko je rozkradnuté a plne závislé na EU ...
Preto schvaľujem každému ak chce ísť do zahraničia a ešte by som každému odporučil skúsiť život v zahraničí aspoň na rok a potom môže hovoriť ako tam je
@tom1995cz čiastočne s tebou súhlasím, ale poznám aj 25 ročné ficovoličky (aj keď našťastie len pár), takže sa netreba spoliehať len na to, že keď sa dostane stará generácia k odpočinku, tak sa niečo zmení (aj keď je to veľmi pravdepodobné, ale nikdy nevieš komu prepne a či to nebude s ďalšou generáciou ešte horšie) Ako necháp ma zle, ja som za cestovanie aj chvíľkovú práce v zahraničí. V podstate som reagovala len na tvoju poslednú vetu, ktorú som pochopila tak trošku pokrytecky (aj keď si to tak nemusel myslieť) , že ja si idem preč a ak bude na Slovensku dobre tak sa vrátim.
@quokka jasne, ze su aj take, ale ako pises, len pár. Ono je to cele na velmi dlhe pisanie a vysvetlovanie, ale vidim a som rad, ze mladi robia pochody, rozmyslaju, chodia po svete a maju otvorene modernejsie myslenie. Rovnako co vidim sam, ze fabriky a dalsie podniky lakaju uz skor srbov a rumunov, lebo pre nich sa da zarobit dobre sem. Zatial co taki ako ja utecu tam kde sa mne zarobi este lepsie.
Myslel som to tak v podstate dajme tomu, slovensko ma peknu prirodu, krasne baby, atd, ale aj na jednej veci pre mna co ma mrzi - co sme boli 4 najlepsi kamosi, je jeden v dansku, dalsi pri londyne a dalsi v taliansku. A ja som si uz povedal, ze ak by sa mi dalo/veci sa tak vyvinu, radsej zostanem dozivotne v zahranici ako byt sem. A nazor velkej vacsiny nezmeni clovek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mozno zase o 6 rokov to skusim a nieco sa tu zmeni, ale to pochybujem...
tot moj nazor
Slovensko je rozkradnuté a plne závislé na EU ...
Preto schvaľujem každému ak chce ísť do zahraničia a ešte by som každému odporučil skúsiť život v zahraničí aspoň na rok a potom môže hovoriť ako tam je
Myslel som to tak v podstate dajme tomu, slovensko ma peknu prirodu, krasne baby, atd, ale aj na jednej veci pre mna co ma mrzi - co sme boli 4 najlepsi kamosi, je jeden v dansku, dalsi pri londyne a dalsi v taliansku. A ja som si uz povedal, ze ak by sa mi dalo/veci sa tak vyvinu, radsej zostanem dozivotne v zahranici ako byt sem. A nazor velkej vacsiny nezmeni clovek.