Čavte....dal som prvý krát mojmu nhandu chromatus hoíča...ale nejako ho ignoruje....doteraz som jej daval zivu potravu a to holica bolo mrazene....mate s tym skusenosti?mam jej tadsej kupit zive?
to ano...ale je mozne ze tu niekdo ma pavuka....a nesce sa mi registrovat kvoli temu to pockam ci ho zezere a ked ne ho vyberem aby sa nerozlozilo...ale ja len ci nemam ist kupit racej zive...
môj chalan má aj hada aj pavúka (podobného ako máš ty) a pavúka kŕmi zatiaľ len hmyzom, ale had jedáva holíčatá, najskôr tiež nechcel rozmrazené holíča a tak sme zisťovali na fórach a tam bola rada, že pomôže nastrihnúť hlavu a brucho, aby zviera cítilo pach mozgu a čriev.
viem, znie to nechutne, ale hadovi to pomohlo a hneď potom na holíča zaútočil a odvtedy nemá problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
viem, znie to nechutne, ale hadovi to pomohlo a hneď potom na holíča zaútočil a odvtedy nemá problém.