@highvoltage to je kolko cca? Tak aby sa dali hry hrat fajn ako na ps4 @tlstyholub nemam rad veci od ruky ale to by som obetoval uz tie eura abo daco by som vymyslel
Toto je zoznam hier ktore chcem kupit na PS4
Mozno pomoze ze kde to je lepsie hratelne
GTA 5
Watch Dogs
Need for Speed: Rivals
Far Cry 4
Battlefield 4
Call of Duty: Advanced Warfare
Assassins Creed 4: Black Flag
Wolfenstein: The New Order
The Last of Us
Batman: Arkham Knight
The Witcher 3: Wild Hunt
NHL 15
FIFA 15
samotne ps4 ta vyjde lacnejsie ale musis investovat do hier (flashnut sa este neda aby si hral piratske hry. sony si na tomto dost potrpi takze este asi potrva hodnu dobu kym nieco bude)
pc zase musis kupit nejake poriadnejsie aby ti hry isli tak ako na ps4. a za 360 to isto nebude. rataj tak 800-1000e bez monitoru, klavesnice, mysi atd atd...
cize pc ta teoreticky vyjde tolko co ps4 + cca 10 hier po 50e
takze ako pise @miaja ak mas nejaky notas alebo slabsi pc ktory mozes vyuzivat na net, pracu atd tak bude vhodnejsia asi konzola...inak pc
@omegared to je sice pekne ale...napr o 5 rokov tu bude dalsia generacia konzol na ktoru sa budu vyvojari sustredit. na ps4 uz bud nevyjde nic alebo len v obmedzenom mnozstve. za to na lepsom pc si tie hry o 5 rokov pusti. mozno na low detailoch ale pusti...
@kosmiklove tak potom asi PS4 lebo to ma gamepad ja doteraz neviem hrat na klavesnici hry preto mam ten xbox gamepad na pc klavesnica ma byt na pisanie nie hranie
Moj osobný na konzolu- PS4 som si vybral pretože na tejto konzole vyjde hra ako Uncharted 4
Ja osobne som hral na PC iba Sims 1 a WORMS 3D a GTA SA, takže je mi zle len z pomyslenia že držím myš a stláčam klávesnicu , všetko je to ale sila zvyku
PS4 Ovládač
-vydrž je štandardná 2 hodiny plného hrania vydrží možno aj viac, ak vyskočí varovanie kde vás informujú že treba nabiť ovládač tak je tento predmetný ovládač schopný vydržať ešte 30 min hrania.Osobne si myslím že veľa energie odchádza pre to skurvene svetlo , ktoré ak by nesvietilo tak by ovládač vydržal oveľa dlhšie
-ovládanie jedna sa o ovládač ktorý je v podstate rovnaký ako na PS4 len sa lepšie drží v ruke , je tam vstup na slúchadla a podobne , ovládač ma aj mikrofón ktorý ma sral ked sa neustále zapínal pri hraní GTA 5 pretože sa jedna o dobrý mikrofón a silný
Samotná konzola ma dosť citlivé tlačidla na zapnutie a vysunutie hry , to sa mi páči.
Konzola mi ešte nesekla.
Ak sa chce hrať cez internet tak treba štandardne zaplatiť, pravdaže SONY ponuka si hranie cez internet vyskúšať na 2 dni /48 hodín / potom ak chcete pokračovať si plus musite zaplatiť alebo urobiť novy účet
GTA 5 - First person je poriadna nuda tak ako aj GTA po odohraní a nezachráni to ani Online ktoré je taktiež nudne
TLOU- Odohrám hru a už nikdy ju nezapnem , multiplayer je iba vtip a aby sa nepovedalo
WATCH DOGS- Nekonečna kampaň , neustalo to iste utiecť pred políciou alebo vystrieľať , po odohrati GTA 5 som ešte sem tam zahral tuto hru ale WATCH DOGS som po odohraní už nikdy nezapol
NFS Rivals to som zapol iba raz
PS4 neprečíta hardisk , nezapneš tam MKV ani pojebanu pesničku
Je tam tlačidlo SHARE takže si môžeš fotiť herne zážitky a točiť videa to využijú asi len tie deti čo točia videa , následne to môžeš zdielať cez FB ,BIRDZ a podone
Ak nemáš peniažky na hry tak osobne by som PS4 nekupoval ,pretože ju potom ani nezapneš lebo nebudeš mať dôvod
PS4 uz dostalo media player takze uz si pesnicky a videa pustis...
PS4 ovladac nema MIKROFON ale REPRODUKTOR, docela velky rozdiel.
PS+ potrebny pre hranie online je dobra vec, dobre zlavy na hry na PS Store, kazdy mesiac 6 hier zadarmo (2 pre kazdu konzolu PS3 PS4 Vita, castokrat su tam crossbuy hry) ja mam za 2 roky PS+ "nakupenych" cez 150 hier na vsetky 3 konzoly zadarmo, mnozstvo z nich su fakt dobre tituly + hromada indie hier, popravde som vecsinu ani nemal cas hrat.
Este jedna vec vidim daktorych Eshopoch ze hry su v nemeckom jazyku a hra je v anglistine jedna sa o GTA V
je mozne kupit gta v v slovencine? ako nie v hre jazyk niee ale ako tie navody a tie pic*vinky
Za 360 PC ktrorý spustí všetko nie je. Ani jedno, Xbox je najlepší. Kurvu nech si nekupuje, je to drahé a pol hodinu sa len umýva, potom máš na sex len pár minút. Ale poviem ti, WoWko je fakt lepšie na PC.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
cize PS4 lepsie ako PC ako mam brat tvoj koment ?
A kedze nemas PS4 , tak som ti dal navrh ze som ochotny odpovedat na otazky ktore sa tohto produktu tika
RPG, FPS = PC
a hry? kupis z bazosu. prejdes a predas kludne aj o nejake euro naviac. problem solved
na lolko wowko a csko ti staci aj kancelarsky pc
@tlstyholub nemam rad veci od ruky ale to by som obetoval uz tie eura abo daco by som vymyslel
Toto je zoznam hier ktore chcem kupit na PS4
Mozno pomoze ze kde to je lepsie hratelne
GTA 5
Watch Dogs
Need for Speed: Rivals
Far Cry 4
Battlefield 4
Call of Duty: Advanced Warfare
Assassins Creed 4: Black Flag
Wolfenstein: The New Order
The Last of Us
Batman: Arkham Knight
The Witcher 3: Wild Hunt
NHL 15
FIFA 15
pc zase musis kupit nejake poriadnejsie aby ti hry isli tak ako na ps4. a za 360 to isto nebude. rataj tak 800-1000e bez monitoru, klavesnice, mysi atd atd...
cize pc ta teoreticky vyjde tolko co ps4 + cca 10 hier po 50e
takze ako pise @miaja ak mas nejaky notas alebo slabsi pc ktory mozes vyuzivat na net, pracu atd tak bude vhodnejsia asi konzola...inak pc
@omegared to je sice pekne ale...napr o 5 rokov tu bude dalsia generacia konzol na ktoru sa budu vyvojari sustredit. na ps4 uz bud nevyjde nic alebo len v obmedzenom mnozstve. za to na lepsom pc si tie hry o 5 rokov pusti. mozno na low detailoch ale pusti...
Moj osobný na konzolu- PS4 som si vybral pretože na tejto konzole vyjde hra ako Uncharted 4
Ja osobne som hral na PC iba Sims 1 a WORMS 3D a GTA SA, takže je mi zle len z pomyslenia že držím myš a stláčam klávesnicu , všetko je to ale sila zvyku
PS4 Ovládač
-vydrž je štandardná 2 hodiny plného hrania vydrží možno aj viac, ak vyskočí varovanie kde vás informujú že treba nabiť ovládač tak je tento predmetný ovládač schopný vydržať ešte 30 min hrania.Osobne si myslím že veľa energie odchádza pre to skurvene svetlo , ktoré ak by nesvietilo tak by ovládač vydržal oveľa dlhšie
-ovládanie jedna sa o ovládač ktorý je v podstate rovnaký ako na PS4 len sa lepšie drží v ruke , je tam vstup na slúchadla a podobne , ovládač ma aj mikrofón ktorý ma sral ked sa neustále zapínal pri hraní GTA 5 pretože sa jedna o dobrý mikrofón a silný
Samotná konzola ma dosť citlivé tlačidla na zapnutie a vysunutie hry , to sa mi páči.
Konzola mi ešte nesekla.
Ak sa chce hrať cez internet tak treba štandardne zaplatiť, pravdaže SONY ponuka si hranie cez internet vyskúšať na 2 dni /48 hodín / potom ak chcete pokračovať si plus musite zaplatiť alebo urobiť novy účet
GTA 5 - First person je poriadna nuda tak ako aj GTA po odohraní a nezachráni to ani Online ktoré je taktiež nudne
TLOU- Odohrám hru a už nikdy ju nezapnem , multiplayer je iba vtip a aby sa nepovedalo
WATCH DOGS- Nekonečna kampaň , neustalo to iste utiecť pred políciou alebo vystrieľať , po odohrati GTA 5 som ešte sem tam zahral tuto hru ale WATCH DOGS som po odohraní už nikdy nezapol
NFS Rivals to som zapol iba raz
PS4 neprečíta hardisk , nezapneš tam MKV ani pojebanu pesničku
Je tam tlačidlo SHARE takže si môžeš fotiť herne zážitky a točiť videa to využijú asi len tie deti čo točia videa , následne to môžeš zdielať cez FB ,BIRDZ a podone
Ak nemáš peniažky na hry tak osobne by som PS4 nekupoval ,pretože ju potom ani nezapneš lebo nebudeš mať dôvod
PS4 ovladac nema MIKROFON ale REPRODUKTOR, docela velky rozdiel.
PS+ potrebny pre hranie online je dobra vec, dobre zlavy na hry na PS Store, kazdy mesiac 6 hier zadarmo (2 pre kazdu konzolu PS3 PS4 Vita, castokrat su tam crossbuy hry) ja mam za 2 roky PS+ "nakupenych" cez 150 hier na vsetky 3 konzoly zadarmo, mnozstvo z nich su fakt dobre tituly + hromada indie hier, popravde som vecsinu ani nemal cas hrat.
Na PS4 MKV nespusiť už len z toho dôvodu že je to pirátska zaležitosť
Media player podporuje MKV format a kodeky
MKV
Visual: H.264/MPEG-4 AVC High Profile Level4.2
Audio: MP3, AAC LC, AC-3 (Dolby Digital)
je mozne kupit gta v v slovencine? ako nie v hre jazyk niee ale ako tie navody a tie pic*vinky