Ahojte mám problém s PC nečistím ho od vírusov aurát mi tu už začali naskakovať rozne tabulky jedne z nich taka čierna že zdravie PC: a smutný smajlíka su tam možnosti preťistiť RAM, vypnuť alebo skenovať. Mám dať prečistiť tu RAM ? už som si to vyčistila
neboj sa to mám aj ja DD je to vlastne reklama na nejakú debilinu akurát že je to na spôsob vyskakovacieho okna, preinštaluj si browser alebo daj si iný
@romanskamene aby ti birdz ukazal obrazok treba splnit 2 podmienky:
1. link s amusi koncit priponou suboru obrazku cize bude .jpg alebo .png alebo .gif
2. musi to byt priamy link, takze ziadne otazniky v celom linku
tvoj link nesplna ani jednu podmienku, stacilo by zmazat vsetko poslednych 13 znakov
@spacebound ramka nema s virusmi nic spolocne...avg je shit a ccleaner maze len cache a bordel z netu atd atd...stiahni si trial verziu esetu a tym to vycisti...to je jedna vec a druha je spybot a tym to tiez precisti...ale stiahni si verziu 1.6.2 nie 2.3...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja by som ramku vycistil tymto
jaká pekná kefa
ja neviem či stačí ak to tam nemáš tak asi stačí
1. link s amusi koncit priponou suboru obrazku cize bude .jpg alebo .png alebo .gif
2. musi to byt priamy link, takze ziadne otazniky v celom linku
tvoj link nesplna ani jednu podmienku, stacilo by zmazat vsetko poslednych 13 znakov
Čiže keď vypneš PC, vymaže sa všetko obsah z nej
Ignoruj ten malware, čo ti tam vybieha