Cc, takze moj pc sa po vypnuti niekedy sam od seba zapne. Ako nespravi to vzdy (zatial len 2 krat) ale ked sa to stane tak to peebieha takto: Vypnem pc, 10-30 sekund zapne sa pc. A takto asi 4 krat kym s tym tak trochu nestratim trpezlivost a nezrusim mu
@SiDelasPrdel Akože PC sa ti vypne (zhasnú kontrolky, prestane sa točiť chladiť atď...) alebo sa ti ani nevypne, len ti zhasne monitor a potom sa zapne ? (ako keď reštartuješ PC)
mne sa to tiez stava. najskor som myslel, ze ten pc nevypinam (no preto, lebo ho naozaj casto nevypinam ) a ze nejaky otras pohne myskou a zobudi ho. tak som si na to dal pozor a zistil, ze sa zapina aj ked ho vypnem...obohateny o tuto informaciu som to prestal dalej riesit
@77hanes77 sory chvilu som tu nebol ale myslim to tak ze sa vypne uplne ako vsetko, nic nesvieti ani sa netoci no a potom sa zapne po nejakej nahkdnej dobe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak keď ho vypneš odpoj ho od elektriky.
Pocul si uz o wake on lan?
Pozeral si nastavenia BIOSu ci tam nemas nejaky schedule na automaticky start?