Dobrý deň, hľadám si nejaký notebook problémom je ze by som chcela aby bol aj vhodný na cestovanie, ľahký ale aj aby sa na ňom dalo zahrať. Existuje aj také niečo? Rozpočet mam cca tých 1000 eur
čo chceš hrávať? vlastne to je jedno, aj tak všetky hry už potrebuju lepšiu grafiku a dalšich xy veci nešla by som do ntb ak by som na ňom mala hrať hry.
@Campino ako si to myslela ze by si nešla do ntb ak by si na ňom mala hrať hry? Akože by si zvolila PC? Tak hrať napríklad csgo alebo rôzne iné hry zo steamu. Problémom je ze vacsinou sú tie herne ťažké chcela som zistiť ci nie je niečo také aj aj také medzi
toto by bol schopný hráčský notebook, ale počitaj s tym, že pri hrani je vydrz baterie mozno 1,5h Samotný napájaci adapter je dosť veľky a ťažký na prepravu.
Napíš si do Googlu Herný notebook Asus. Zobrazí sa ti tam par ntb Asus Tuf Gaming, čo stoja okolo 600€ a to ti tuším stačí. Ale samozrejme pre lepšie hranie treba mať zapojený ntb v zásuvke. Ale keď to všetko nesieš v ntb taške na pleci, váhovo moc to nie je. Lepšie výkony ale stoja už viac peňazí...Cez 1000€. Je preto len na tebe, koľko chceš investovať a čo chceš hrať a či na ultra detailoch, alebo ti postačia medium, high details. Po kúpe si stiahni program, ktorý ti bude priebežne sťahovať aktuálne ovládače aby ti hry išli plynulejšie. Zabudol som názov programu, no našiel by som to niekde, keby bolo treba
@mccafe@3 lebo hrať hry na ntb je totalna blbosť. hrala som nejake trapne hry a po čase mi z toho bolo na grc, jednak z grafiky a jednak z vykonu. a samozrejme ak si nedokupiš klavesnicu, tak rataj s tym , že sa ti bude ničiť HDD ak budeš hrať na ASDW
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.alza.sk/lenovo-legion-5...
toto by bol schopný hráčský notebook, ale počitaj s tym, že pri hrani je vydrz baterie mozno 1,5h Samotný napájaci adapter je dosť veľky a ťažký na prepravu.