omnoho radšej sa s nimi rozprávam popri vegetení v tom istom priestore.
chatovanie vie byť super pre hlavu, ale vyčerpáva srdce a dušu, a človek kyslie a schne až je z neho emocionálna zošúverená skvasená a zoschnutá bývalá uhorka.
naživo stretnutie vie byť super pre hlavu, ale ak aj nie je, tak s tými správnymi ľuďmi je vždy super pre srdce a dušu, vyživuje ich, nabíja baterky, a vie človeka napumpovať až na krásne žiarivé zlaté (prípadne akejkoľvek preferovanej farby/atmosféry/energie) svetelné vajíčko , a človek vie z takej energie existovať aj mesiace (niektorí viac, niektorí menej, podľa povahy), predtým než sa zasa zošúverí na vyschnutú skvasenú mdlo zelenú uhorku.
Ani nie, s mojimi najbližšími si zvyčajne napíšem len kedy a kde sa stretneme a konverzácie s inými ľuďmi vždy nejakým spôsobom ukončím, buď neodpíšem, alebo napíšem niečo také, po čom počítam s tým, že ten druhý neodpíše (a nechám ho cítiť sa, že neodpísať mi bolo jeho rozhodnutie )
Ale nie, sorry ľudia, fakt vám všetkým na tie TSky raz odpíšem, prisaham
Rada si s ľuďmi píšem, ale musia mi sadnúť. Pretože ak mi nesadnú, je veľká pravdepodobnosť, že na nich zabudnem a zabudnem aj odpísať, pretože mám problémy s pamäťou a so sústredením a potom prichádza k strašným nedorozumeniam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
chatovanie vie byť super pre hlavu, ale vyčerpáva srdce a dušu, a človek kyslie a schne až je z neho emocionálna zošúverená skvasená a zoschnutá bývalá uhorka.
naživo stretnutie vie byť super pre hlavu, ale ak aj nie je, tak s tými správnymi ľuďmi je vždy super pre srdce a dušu, vyživuje ich, nabíja baterky, a vie človeka napumpovať až na krásne žiarivé zlaté (prípadne akejkoľvek preferovanej farby/atmosféry/energie) svetelné vajíčko , a človek vie z takej energie existovať aj mesiace (niektorí viac, niektorí menej, podľa povahy), predtým než sa zasa zošúverí na vyschnutú skvasenú mdlo zelenú uhorku.
Ale nie, sorry ľudia, fakt vám všetkým na tie TSky raz odpíšem, prisaham