21, ked som sa odstahoval od rodicov. Ked som bol maly tak som zil na mieste kde internet nebol. Max cez SIM a signal bol taky ze sotva som obcas nacital email
To bol luxus ked som zrazu mal doma wifi a neobmadzeny internet a mohol som robit cokolvek, dokonca pozerat film!
Az po piatej vyplate v novej praci po skole , ja viem jak socka, na strednej som ako jediny z triedy som nemal net ,hrat som sa chodil do internetovej kaviarne
4km dalej bol Telekom DSL a u nas dotiahli wifi nejak 13-14 som mal, aj to bola rychlost nejak 0.5/1Mbit rano som si "zakupil" film v camrip kvalite a vecer pozrel
Asi tak rok 2004, teda 12 rokov som mal, ale neviem to isto a to bol taký internet čo bolo počuť a pizúkal. Neviem ani od koho to bolo, no asi od Chello.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To bol luxus ked som zrazu mal doma wifi a neobmadzeny internet a mohol som robit cokolvek, dokonca pozerat film!