Pomoc. Je tu niekto kto sa vyzná v sieťach, internete a routeroch?
Potrebujem pomôcť so zapojením domácej Wifi od UPC. Problém je nasledovný: máme média box od UPC ktorý je priamo napojený na internetovú sieť z ulice. Z media boxu ide jeden Ethernet kábel do desktopu a druhý Ethernet kábel do routera (rozšírenie wifi).
Mediabox sa po zapnutí a zapojení (zapájal ho technik z UPC) sám nakonfiguroval a potom som naň pripojil router. Problém je, že chvíľu po zapojeni všetko ide ako má, dá sa pripojiť na Wifi a internet ide. Ale po asi 30min internet pristane ísť ale siete sa ukazujú ako dostupné lenže bez internetu. Ja už neviem čo s tým. Už som volal do UPC aj som skúšal všetko vypnúť a zapnúť aj router som reštartoval. Viete mi niekto pomôcť?
A neblokuje ti to terajší sprostredkovatel kvôli tomu, že si menil zmluvy? môžu byť chyby v aktivácií, pretože mechanicky by v tom nemalo byť nič, zavolaj na podporu, nech sa pozru ako si v systéme a ked im svitiš na zeleno, tak nech k tebe pošlu technika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty