Čaute,
poznáte niekto efektívny spôsob ako skopírovať text z celého powerpointu do word verzie? Kopírovanie každého okna by mi zabralo riadne veľa času :/
@fenoglio@3 nie je zač, to pritom bola iba moja úvaha. Lebo tak ja som už pri diplomovke používal tiež taký online konvertor, ktorý mi wordový súbor prerobil na pdf súbor. A dnes už sú všelijaké vychytávky na internete, čo by ani nemyslel človek, že niečo také niekto vymyslel.
@tequila@9 to sa najskôr opýtaj tých všetkých báb, čo som zatiaľ za život spoznal, prečo hovoria ako by išli po superlatívoch na chlapovi a kladných povahových vlastnostiach chlapa, a ako som ideál a super, keď si vyberú celkom iných a hľadajú si horšie povahové trosky.. V tejto otázke som nevinne, čo ja s tým zmôžem, keď iba ja si nevyberám..
Nájsť by som si babu chcel, ale nemám tak akú, keď som len kamoš očividne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale bavilo ta to? lebo vela ludi ma problem s tym ze si vyberu temu a po par tyzdnoch zistia ze to je uplna blbost
Nájsť by som si babu chcel, ale nemám tak akú, keď som len kamoš očividne.