cawte , Mám problém s hrami nejdú mi na celú obrazovku mám asus x550c , intel grafika , robilo mi to aj na windows 8 ale nejak som to nastavil niekde v grafike alebo rozlišeniach obrazovky , ale po po prechode na win 10 to robí zasa už to neviemspraviť
@77hanes77 všetky to je jedno každa hra len orezaná , píšem mal som s tým problem aj na osmičke win , tam som to poriešil podla niejakeho navodu ale už to neviem najjsť aj sa mi zda že na desiatku je to troška inač poriešenie tie nastavenia
@lopinkoo režim kompatibility si skúšal ?
Klikneš s pravým, dáš vlastnosti - kompatibilita - a spustiť v režime kompatibility pre a vyberieš Windows 7 (alebo XP, či staršie v prípade starej hry)
@stolky100 cpu je ako integrovana ? či ako velmi sa do toho nerozumiem hej no z jednej strany orezane aj z druhej každá hra, teoreticky keby som sa vratil na win 8 tak by to bolo asi poho je to velmi komplikovane prejsť naspäť nevieš ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A aj popis je výborný lebo viem, o ktoré hry sa jedná a vďaka tomu ti viem poradiť
Klikneš s pravým, dáš vlastnosti - kompatibilita - a spustiť v režime kompatibility pre a vyberieš Windows 7 (alebo XP, či staršie v prípade starej hry)