sakra skoro som klikol xD no tak tu je popis ... boli ste uz na krvy a zistili sa vam vysoke pecenove testy? no ja to teraz zazivam ... paradne nervy vam spravia neviem ani jest furt sa trapim ... fajcim jednu cigu za druhou a uz uvazujem ci aj toto neskodi na nu ...
Podstata temy :Mali ste niekedy strach o zivot z neakej chory? plus popis ako ste to prezivali
@2 LOL ty co robis.. mne tiez zistili iste obdobie nejake cisla, ale jeb na to. ja som sice mal vazne problemy, ale co narobis lekari su kokoti, tam kde je problem nenajdu nic a liecia ti vzdy nieco ine.. uz 2 roky zijem len na alternativnej medicine, teda uz nie, uz som vylieceny z toho coho som nemal byt dozivotne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Podstata temy :Mali ste niekedy strach o zivot z neakej chory? plus popis ako ste to prezivali
fuck do tohoooo ale ma aj dobru regeneracnu schopnost
Nekomentujem
S pečeňou dúfam nemám nič,ale mal som s obličkami,lebo som málo pil (nehovorím o alkohole )