jasne že máš,veď to je jasné!!Ide o to aké pečivo myslíš,celozrrné by som ti viac doporučila ako to normálne.Ale radšej ho nejedz vôbec moc potom neschudneš.Skus vyrobky racio
samozrejme ze ano. ale podla mna pri tvojej vyske a vahe je uplna hlupost chudnut... ako kamoska. ma 50 kil a chce schudnut na 45... chore dievca... ale asi to hovori stale len koli tomu, aby jej hovorili ze vyzera dobre...
jj biele pecivo urcite prec a tiez ten pitny rezim...niekde som dokonca citala ze slaby pitny rezim moze byt na pricine priberania...ktovie co je na tom pravdy no ale isto vodu treba..a vyhodit malinovky a sladkosti by som odporucala mne to pomohlo ked som sladkosti hned prestala ale to uz som kusok od temy pecivo sry som sa rozpisala
myslim, ze uplne vyhadzovat pecivo nie je pre odporucanu vyvazenost stravy vhodne, staci sa zamerat na zdravsie alternativy a jest s mierou a samozrejme hlavne sportovat pravidelne, a vysledok sa urcite dostavi, no treba byt trpezlivy a nepolavovat...
Poradim Ti daj sa na Delenu dietu a ak cvicis je to stvrena kombinacia inak poradim Ti zacni cvicit kalanetiku sice je to narocne jak svina ale zarucene efekty uz po par hodinach cvicenia ja drzim delenu uz treti rok schudla som na nej 25kg teras delim a cvicim kalanetiku je to super kombinacaia ako schudnut a spevnit svalstvo zaroven ...
hej a este jedna vec nesol ! Sol Ti udrzuje tekutiny v tele je to hotovy zabijaaak.. sice zo zaciatku je to tazke teda apsom premna lebo som bola zviknuta solit ale zviknes si a uvidis ze to bude lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak jedz úplne normálne a hlavne už nejedz po 6 hodine večer...
Ja som to robil a schudol som 10 kíl (bez jojo-efektu) ...
Achjo , to som bol mladý ale