Ahojte, prosím Vás viete mi niekto povedať presnú trasu ako sa dostanem na Pedagogickú fakultu z nástupišťa pešo ? prípadne ide niekto na zápis 02.09 ? a čo také sa tam vlastne bude robiť, neviete či to je na dlho ?
@sany29 Ak ideš z hlavnej stanice tak choď MHDčkou číslo 34 a tá ťa dovezie presne pred intrák a fakultu. Je to ulica Tajovského UMB. Pešo je to dosť ďaleko. A ak ti môžem poradiť tak si v aule sadni úplne hore čo najbližšie k dverám ...potom keď vás budú volať s vyplnenými papiermi tak sa otvoria horné dvere a pôjdete za radom....tí čo sedeli úplne dole čakali aj pár hodín. Aspoň tak to bolo minulý rok.
Jeblina si jedine ty, keď vôbec riešiš veci, ktoré zaujímajú tak škôlkarov Pre žiadneho normálneho, aspoň priemerne inteligentného človeka to nie je problém pochopiť, a nikto sa tým nezapodieva samozrejme, sú vínimky, zakomplexované chuderi ktoré sedia doma na tej tlstej riti,a buzerujú všetko čo im príde do paľby maj sa pekne v živote, ja nemám na takéto deti čas
@acvd43xa7w áno viem, pomýlila som si to, lebo kamarátka čo mala učiteľstvo bola so mnou na zápise na FF tak som nerozmýšľala nad fakultou. Ale narozdiel od teba som dotyčnej slušne napísala správu a tam som jej vysvetlila čo a ako.
rencita ja ti poviem tak, ak si všímaš čo i len slovník tejto mladej baby, tak si asi pomyslíš svoje, hustá, jebnuté a podobne ... nesvedčí to o inteligencii a morálke človeka ? Áno, aj ja som použila slovo jeblina (viem že by ma chytila za slovíčko), za čo sa hanbím nakoľko to ku môjmu aspoň trochu kultivovanému slovníku nepatrí ... Tebe ďakujem za správu a menovanú ja neriešim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som chcela chodiť zo školy /kuznámyho/ na intráky hore na bicykli a som zistila že nebudem.
@lenuska175 zlataaaa
a neviem, ako sme sa k tomu dostali. len som ti hovorila, ze sa to vola ESC a nie EU. takze sa troseno uvedom to je fakt jebnute
neviem vlastne, preco by sa mali veci pomenovavat tak, ako sa volaju, vsakze
dooooooooooooooooooooobra si ba priam az uzasne skvela