Máte niekto prosím informácie, či je potrebné ukončené vysokoškolské štúdium na to, aby som si spravila pedagogické minimum? Ďakujem za akékoľvek rady ohľadom ped. minima....
ja mám ukončeného bakalára a teraz som v 4. ročníku a na dpš v 1., ale mať minimálne Bc. je podmienka.... je to 2-ročné štúdium, záverečná práca rozsahu asi ako bakalárka, štátnice budú z pedagogiky, psychológie a asi didaktiky...a do semestra sú 3-4 skúšky, ja som mala 3, chodím do SNV, tam je žilinská univerzita, vyučovaie ekon. a tech. predmetov
@mariquittka nám hned povedali na škole, že ak chceme DPŠ, tak len zároveň spolu s Mgr. Tí čo dalej nepokračuju ostali smutní lebo si mysleli, že si aj oni spravia dpš.
My na to nepotrebujeme ani bakalara dokonceneho, som vo stvrtom, balalarku mame tento rok a pedagogicke som si robila uz teraz (teda robila ako robila ale to uz je o inom )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
no áno, ja tiež pokračujem dalej na 2. stupni VŠ, som nejako zabudla na tých, čo ostanú Bc.