ja som robila, keď som bola v 4. a 5. ročníku VŠ na žilinskej v SNV, ánoo bola som spokojná, boli to 4 semestre, v každom nejaké 3 skúšky, napr.,pedagogika, psycho, bio človeka, didaktika, rétorika a pod., prax a záverečná práca, ja som mala psychologickú tému...dlho som nevyužívala, ale teraz učím na VŠ a som rada, aj ked je to hlavne pre učenie na SŠ
nedávno som si to pozeral, ale nakoniec som sa rozhodol pre inú prácu
Ale tak to máš len 2 roky štúdia, to je v pohode ak to myslíš vážne a myslím, že je asi jedno aká škola a kde by si to študovala...asi to je len externe a v tomto prípade je to skoro na každej škole podobné. Ale učiť sa musíš všade, bez toho to nikde nespravíš
Ja som vyštudoval učiteľský odbor a tieto pedagogické veci sa brali dosť z rýchlika ( bolo nás tam dosť veľa). Takze asi ani to DPS nebude nejaká moc veľká fuška. Ak to potrebuješ/chces učiť tak si to správ ale inak v tom asi moc veľký zmysel nevidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
alebo?
Ale tak to máš len 2 roky štúdia, to je v pohode ak to myslíš vážne a myslím, že je asi jedno aká škola a kde by si to študovala...asi to je len externe a v tomto prípade je to skoro na každej škole podobné. Ale učiť sa musíš všade, bez toho to nikde nespravíš