Je možné, že si vydobijú svoje, homosexuálnymi argumentami a homosexuálnou cestou. Homosexuálni aktivisti sú trójske kone, ktoré otvárajú brány akýmkoľvek úchylom.
@2 jj jasne, lebo sexualita a filia su tie iste veci >____________>
a taktiez kazdy, kto je za prava dospelych vyzretch ludi tej istej orientacie, tak je aj za vztah dospely - neuvedomele, nedozrete dieta >____________>
@hoperpohroma je to vec definície, na podstate to nič nemení.
Aj homosexualita bola považovaná za chorobu (hoci mala koncovku sexualita), ale homosexuálny lobizmus dosiahol svoje.
Tými argumentami sa dá obhájiť VŠETKO, aj zoofília napríklad, veď je to aj v prírode (medzidruhové párenie) a tak...ale to už odbáčam od témy, prepáč, ale nedalo mi to....
pokial to zostáva len v hlave a človek sa to snaží ovplyvniť a bojuje sam so sebou nedá sa to brať ako odsúdeniahodné, pokial však niekto porušuje normy a koná aj ked vie že je to nesprávne ale sam pred sebou to už neberie ako zlo, pretože porušuje všetky pravidlá ich už dlho, že stratil svedomie a cit nie je to nič iné ako zlo a žiadne diagnozy tu nepomožu. Pretože su to častokrát ludia s normálnym IQ vedomý si toho čo robia, netrpia bludmi a halucináciami, robia veci zámerne s cielom ublížiť, zabaviť sa.
Vzťah dospelý + dieťa nie rovnocenný. Vo vzťahu to musia obaja rovnako chcieť a cítiť. Dieťa nemiluje dospelého rovnako ako ten dospelý to dieťa. Dieťa ešte nerozumie sexu, a vo veku kedy už tomu začne rozumieť (povedzme okolo 15 rokov) už neni viac "dieťaťom". >>> čiže pedofilný vzťah nespĺňa základné podmienky ktoré by mal vzťah spĺňať.
Ale myslím si že toto vie každý kto nemá chorú hlavu to som písal pre tých čo chceli porovnávať homosexualitu a pedofíliu
@sqash to je v poriadku čo píšeš, ja som nikde nenapísal (predpokladám že si tým mieril aj na mňa), aby niekto zakazoval homosexualitu. Išlo mi len o to, v akom svetle je prezentovaná a že nie je normálna v tom, že ide tak či tak o zlý "objekt".
Strasne sa smejem ked vidím primitívnosť dnesnej doby.
Akože Homosexualita ke dju odsudzujem tak sa každý do mna pusťa, a tu 99% ludí si myslí že pedofília je choroba.
Je toporucha rientácie normálne jak homosexualita!
Ak je pedofilia choroba, čo je, tak prečo by nemala byť aj homosexualita?
Homosexuály do boli vždy....... je to tak zariadené prírodou...
hmm, a nebodaj pedofilia nie?
-.-
Je to choroba ale nie je o nič horsia jak homosexualita.....
@rayennn Ako odchýlku od normálu môžeš oboje považovať za poruchu. Zásadný rozdiel je ale v tom že homosexuáli vytvárajú dobrovoľné vzťahy medzi sebou. Kdešto u pedofila sa jedná o zneužívanie nevinných detí.
@james144 To záleží na tom z akého hladiska sa na to pozries.
Vo filme to tak býva.
Ale v realite gay znásilí normálneho muža niekedy, a niekedy aj malinké dievčatká su na dospelých a starsích....
@rayennn je to úplne, ale úplne iné ako homosexuálna orientácia.
homosexuáli sú spolu totiž dobrovoľne.
to sa o znásilňovaní dieťaťa, zvieraťa alebo mŕtvoly človekom povedať nedá, takže to nikdy nebude to isté.
tento tvoj názor mi trochu smrdí homofóbiou.
@rayennn A v reálnom živote niekedy heterosexuál znásilní ženu, objavil si ameriku, wow.
Máš silné argumenty -.- ,
niečím neplynúcim z homosexuality a štatisticky výnimočným si umožniť prirovnanie dvoch rozdielnych vecí.
@30 a teda som sa neurobila dostatocne clear nemyslim si, ze je pedofilna preferencia dovod na odstrel, ani ze je tonieco zle, len povazujem v tomto pripade za nutne na jej zaklade nekonat, pretoze bez znacnych moralnych a pravnych problemov sa to neda.
A myslim si, ze je to nenormalne tazke, lebo v kazdom vztahu dieta-dospely ma ten dospely clovek vyrazne navrch; do istej miery viem pochopit, ake lahke je [akymkolvek sposobom] obtazovat alebo znasilnit dieta, ak clovek ma v sebe to pokusenie.
tak urcite ze zvratenost ked chce niekto dospely jebat 9 rocne deti ale zas nebral by som to tak ze pedofilia je aj napriklad ked sa dospelemu chlapovi pacia 14 rocne
Vidím že najväčší najzvrátenejší devianti označili možnosť sexuálna orientácia. Dovolujem si podotknúť svoj názor že ten kto túto možnosť zadal zrejme deti nemá´, deťom úblížuje, búcha si ho pri kojencoch alebo ako dieťa trpel po špatnej skúsenosti istým Schtockholmským syndrómom..
@james98 hej všimol som si jeden priznal že sa preklikol. No Antufunebracku by som nechcel mať za suseda ešte aby som nespal od strachu o svoje deti...
@antifunebracka to že decko môže mať do smrti šok... Neviem či by sa ti páčilo keby tvojho syna preťahovali na riť už v desiatich rokoch ale človeku ako si ty je to zrejme jedno. Ľudia s tvojim názorom by mali podstúpiť kastráciu aby nikomu neublížili...
Je to nieco za co nemozu ti ludia ktorych sa to tyka.
Kedze pritom ale ludia trpia narozdiel od homosexuality tak by to nemalo byt na rovnakej urovni , z pravneho hladiska minimalne.
@antifunebracka a ty si perverzný dement a k extrémizmu by som prirovnal len dvoje reakcie ak s tebou niekto nesúhlasy je automaticky extrémista. Nechaj si to prejsť hlavou ako Hitler.. Jedno 9 mm parabellum ti urobí v hlave jasno... Veľa detičiek týmto zachrániš ak sa odpraceš zo sveta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a taktiez kazdy, kto je za prava dospelych vyzretch ludi tej istej orientacie, tak je aj za vztah dospely - neuvedomele, nedozrete dieta >____________>
Aj homosexualita bola považovaná za chorobu (hoci mala koncovku sexualita), ale homosexuálny lobizmus dosiahol svoje.
Tými argumentami sa dá obhájiť VŠETKO, aj zoofília napríklad, veď je to aj v prírode (medzidruhové párenie) a tak...ale to už odbáčam od témy, prepáč, ale nedalo mi to....
preto podla mna pedofilia nieje choroba tak ako homosexualita
to na jej nepripustnosti ale nic nemeni.
Ale myslím si že toto vie každý kto nemá chorú hlavu to som písal pre tých čo chceli porovnávať homosexualitu a pedofíliu
-nepodarený pokus o vtip
Akože Homosexualita ke dju odsudzujem tak sa každý do mna pusťa, a tu 99% ludí si myslí že pedofília je choroba.
Je toporucha rientácie normálne jak homosexualita!
Ak je pedofilia choroba, čo je, tak prečo by nemala byť aj homosexualita?
Homosexuály do boli vždy....... je to tak zariadené prírodou...
hmm, a nebodaj pedofilia nie?
-.-
Je to choroba ale nie je o nič horsia jak homosexualita.....
to je ako keby som bol na starších ľudí
to aké má človek preferencie, no neviem či by sa to dalo vôbec považovať za chorobu
Vo filme to tak býva.
Ale v realite gay znásilí normálneho muža niekedy, a niekedy aj malinké dievčatká su na dospelých a starsích....
homosexuáli sú spolu totiž dobrovoľne.
to sa o znásilňovaní dieťaťa, zvieraťa alebo mŕtvoly človekom povedať nedá, takže to nikdy nebude to isté.
tento tvoj názor mi trochu smrdí homofóbiou.
Máš silné argumenty -.- ,
niečím neplynúcim z homosexuality a štatisticky výnimočným si umožniť prirovnanie dvoch rozdielnych vecí.
Sexualne nasilia vo vseobecnosti a obzvlast na detoch je trestny cin, podla mna osobne ten najhorsi.
A myslim si, ze je to nenormalne tazke, lebo v kazdom vztahu dieta-dospely ma ten dospely clovek vyrazne navrch; do istej miery viem pochopit, ake lahke je [akymkolvek sposobom] obtazovat alebo znasilnit dieta, ak clovek ma v sebe to pokusenie.
"..teda som sa neurobila dostatocne clear "
:-S
Kedze pritom ale ludia trpia narozdiel od homosexuality tak by to nemalo byt na rovnakej urovni , z pravneho hladiska minimalne.