zostala by som...tá druhá možnosť je celá divná...to poviete rodine ,ktorá ma zomriet: ,,Tak čaute,ide mi raketa´´ ? a so spolucestujúcimi ,ktorých nepoznáte pôjdete ´´obnoviť populáciu´´
ja spm húževnatý tvor...a našla by som si ešte jedného podobného nech sme v pare a nechs a nenudíme ostatny by pokapali a ja čo ja viem žiabre by nam narastli alebo čo novy evolučny stupeň
Ostal by som radšej na Zemi, pretože žiť "život" v kolónií na mesiaci, v nejakej jaskyni, v zime a tme a pomaly zomierať na ožiarenie pri občasných pobytoch vonku, na nedostatok jedla, prípadne sa prestať pohybovať v dôsledku negatívnych vplyvov nízkej gravitácie na moje kosti... Aj život stojí za nič... vody je tam málo je uložená regolite, z ktorého by ju bolo možné ťažiť len veľmi ťažko, na čo by asi aj tak nebolo energia (ach)... Radšej zomriem s hrdosťou na Zemi ako žiť takýto "život" na Mesiaci
Za ten čas, než by doletel meteorit by som stihla toľko vecí ako nikto. Umrela by som s Emilom vo vačku, ale inak ak by sa dalo, poslala by som ho ako vyvolené zviera.
Bral by som tú zem...aspoň by som to videl Radšej ako sa s niekým hádať v skupine zdeprimovaných ľudí - nevravte mi že nie, posledný 20 zavretý kdesi spolu... A koniec koncov 20 členná kolónia mi nepríde moc životaschopná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pri akejkoľvek katastrofe alebo ak bude vojna, chcem zomrieť v kruhu mojej rodiny, spolu s nimi a naraz.
A častokrát sa mi o tomto aj snívalo, keď som bola malá. Ako lietadlá zhadzovali bomby a ja som sa pokúšala dostať domov, aby sme mohli zomrieť spolu.