Keď ste boli malí s čím vás najviac bavilo sa hrať? Aké hry ste hrali s kamarátmi vonku? Kto bol váš najobľúbenejší dospelý? Aké máte pekné spomienky na detstvo. A čo také ste vyviedli?
Mal som takú malú štvorkolku s ktorou som sa hral. A tým myslím hral, nejazdil na nej. Som ju vždy postavil na riadidlá a sedačku, a točil som kolesami.
A ešte som dokázal hodiny pozorovať pustenú práčku.
Vonku som skôr blbol na preliezkach, prípadne sa len tak motal s kamošmi.
ja som sa najviac hravala so zvieratami a naj hracka bola hovoriaci plysovy papagaj a s inymi deckami kolobezkovo-korculovo-bicyklove preteky. naj dospely babka ♥ a okrem utekov z domu za ucelom schovania sa za zmrzlinovy stanok kde mi teta davala zadara zmrzku som nerobila moc zle, aj hento skoncilo ked mi dedo povedal, ze na stromoch za zmrzkou su hady (tie kktiny co vyzeraju jak bananove supy
detstvo bolo super a raz za cas ked si na to spomeniem tak to je mix emocii "som za take detstvo vdacna" a "uz nikdy to take nebude"
S macickami som sa hravala! a milovala som hrat vecer schovku, potom som si niekedy v telke pozrela Hurikan a sla som buvkat. Aj rozne nahanacky sme hravali, ale najcastejsie som bola v cik-ciku a neviem, sranda bola, ze ked sme boli vonku, furt sme mali co robit, aj ked sme sa len liepnali po stromoch alebo strechach garazi. A hravali sme hry ako Monopoly a tak, potom nam susedova mama/babka doniesla malinovku a roztek s maslom a rajcinkou. Alebo sme boli cela ulica za jednym pocitacom a hrali sme GTA. Jeden mackal klavesnicu a druhy drzal mys a tak sme sa striedali omg a FUTBAAAL bol strasne super. To k nam aj decka z dvoch inych ulic chodili. Ale casto som ako tucko bola v brane. Ale ked sme hrali siesti a viaceri, tak som bola aj v obrane a to ma bavilo.
Jo a ked sme isli do obchodu s desiatimi korunami, kupili sme si Q-colu za 4,50a este nam aj napolitanka vysla. A vzdy, ked som sla do obchodu alebo niekam na bicykli, kricala som na suseda Matuska, aby siel so mnou. Kazdy den som im ziapala pod oknom.
Joj a uplne najsuper bol dedko. V garazi mal strasne vela veci a my sme to objavovali jak poklady. A staval so mnou v obyvacke rozne bunkre z diek a podusiek, kde potom nas kocur spal. A vzdy mi spravili s babkou meltu s mliekom, ked oni pili kavu, tak som sa citila strasne dolezita, ze kavickujem. A celkovo vdaka starkym som nemusela chodit do skolky, iba do tej predskolskej. Super mi bolo ako decku
Mala som taky polofunkcny mikroskop, s ktorym som sa hravala a citala som. Stale. Beletriu, encyklopedie, vsetko co prislo pod ruku
Najoblubenejsi dospelak bola mamina segra a stari rodicia.
najobľubenejšia moja hračka bolo lego! mala som taky turbo premakany strašidelny hrad a basu to bolo fakt super no a potom barbie ako každé dzivčatko som sa hrala
vonku s kamarátmi som bola každý deň do siedmej večer na ulici pred domom (lol teraz som celý deň doma pri pc
a hrali sme tiež super hry, kuchara bola asi najobľubenejšia hra, potom stop zem-stop železo na preliezkať atd
a čo som vyviedla? veľa veci, tuším ako typické deti
ja som sa rada hrala na detektíva, hľadača pokladov a podobne ale čo sa týka normálnych hračiek tak barbíny, potom spoločenské hry ako pexeso, človeče, monopoly... vonku s kamarátmi či s bratom futbal, bedminton...
obľúbený dospelý bol asi môj otec lebo ma brával na výlety a veľa sa so mnou hrával
a vyviedla som toho dosť myslím asi také najhoršie bolo, že som raz prefackala brata žihlavou (on mal vtedy 2 roky a ja 8) ... lebo som sa s ním nechcela hrať ale on mi nedal pokoj a stále za mnou behal. to bolo kriku potom
Tak ja mám fakt zlú pamäť, takmer nič z detstva si nepamätám. Myslím, že takú obľúbenú hračku som nemala.
S kamarátom jedným sme sa hrávali takú super hru, že sme na školskom dvore dinosaury vyhrabávali (štetcami sme ometali piesok na kamienkoch a hrali sa, že sú to kosti).
Obľúbeného dospelého som asi nemala, ľuďom všeobecne som sa dosť vyhýbala, hrávala som sa väčšinou sama
Skákali sme cez gumu, z rastliniek sme vyrábali všelijaké zázračné elixíry, slepá baba, schovky, hádzali sme po ľuďoch gaštany a sáčky s vodou z balkóna , kreslili sme kriedami po chodníkoch všeličo, napr. aj takú tú skákačku a hovorili sme ovocie, zeleninu, tiež sme hrali hlúpu kuchárku, och bože, úplná nostalgia! Super fórum
najradšej som sa hrávala s kostrami, dinosaurami a zvieratkovskými figúrkami
a radi sme sa hrali na špiónov
naj dospelý neviem..ale mali sme srandovného suseda, ktorý mal všeliaké masky a také vecičky
a vyvádzala som furt nejaké blbosti zvykla som vždy nejakú blbosť povedať, keď to bolo najmenej treba ..napr.: boli sme s ocinom v obchode na nákupe..a ja len tak z dlhej chvíle na celý obchod: "oci a prečo kradneš?" ...alebo sme vetrali v obývačke, ja samozrejme som pozerala z okna a šla okolo nášho domu učiteľka zo škôlky a pýta sa: "čo Natálka, vetráte?" - "vetráme, vetráme. mamička si prdla, tak vetráme." ...idem s mamkou v autobuse ako 4ročná..a začala som si spievať moju vtedy najobľúbenejšiu pesničku: "sex je náš!" -to bolo jediné, čo som z tej pesničky vedela ...zas idem s mamkou v (harmonikovom) autobuse..zvedavá na harmoniku..autobus zabáča do zákruty..a Natáločke sa zasekne hlava v harmonike (áno, maminka mala so mnou stále nejakú zábavu ).... alebo keĎ som sa v prvý školský deň, ako prváčka vrátila domov zo školy s tým, že: "mňa to tam nebavilo." .......alebo keĎ sme mali nedeľný obed, všetci pekne za stolom jedia polievku a ja som sa odrazu vynorila spod stola a vyložila som naň hovienko
@mayben ty si bola iné číslo ja keď som bola tiež také deco tak som sa rada krútila okolo tej tyče v autobuse a mamka na mňa prestaň, sadni si! až neskôr som pochopila ako to mohlo vyzerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ešte som dokázal hodiny pozorovať pustenú práčku.
Vonku som skôr blbol na preliezkach, prípadne sa len tak motal s kamošmi.
detstvo bolo super a raz za cas ked si na to spomeniem tak to je mix emocii "som za take detstvo vdacna" a "uz nikdy to take nebude"
Jo a ked sme isli do obchodu s desiatimi korunami, kupili sme si Q-colu za 4,50a este nam aj napolitanka vysla. A vzdy, ked som sla do obchodu alebo niekam na bicykli, kricala som na suseda Matuska, aby siel so mnou. Kazdy den som im ziapala pod oknom.
Joj a uplne najsuper bol dedko. V garazi mal strasne vela veci a my sme to objavovali jak poklady. A staval so mnou v obyvacke rozne bunkre z diek a podusiek, kde potom nas kocur spal. A vzdy mi spravili s babkou meltu s mliekom, ked oni pili kavu, tak som sa citila strasne dolezita, ze kavickujem. A celkovo vdaka starkym som nemusela chodit do skolky, iba do tej predskolskej. Super mi bolo ako decku
Najoblubenejsi dospelak bola mamina segra a stari rodicia.
vonku s kamarátmi som bola každý deň do siedmej večer na ulici pred domom (lol teraz som celý deň doma pri pc
a hrali sme tiež super hry, kuchara bola asi najobľubenejšia hra, potom stop zem-stop železo na preliezkať atd
a čo som vyviedla? veľa veci, tuším ako typické deti
obľúbený dospelý bol asi môj otec lebo ma brával na výlety a veľa sa so mnou hrával
a vyviedla som toho dosť myslím asi také najhoršie bolo, že som raz prefackala brata žihlavou (on mal vtedy 2 roky a ja 8) ... lebo som sa s ním nechcela hrať ale on mi nedal pokoj a stále za mnou behal. to bolo kriku potom
S kamarátom jedným sme sa hrávali takú super hru, že sme na školskom dvore dinosaury vyhrabávali (štetcami sme ometali piesok na kamienkoch a hrali sa, že sú to kosti).
Obľúbeného dospelého som asi nemala, ľuďom všeobecne som sa dosť vyhýbala, hrávala som sa väčšinou sama
a radi sme sa hrali na špiónov
naj dospelý neviem..ale mali sme srandovného suseda, ktorý mal všeliaké masky a také vecičky
a vyvádzala som furt nejaké blbosti zvykla som vždy nejakú blbosť povedať, keď to bolo najmenej treba ..napr.: boli sme s ocinom v obchode na nákupe..a ja len tak z dlhej chvíle na celý obchod: "oci a prečo kradneš?" ...alebo sme vetrali v obývačke, ja samozrejme som pozerala z okna a šla okolo nášho domu učiteľka zo škôlky a pýta sa: "čo Natálka, vetráte?" - "vetráme, vetráme. mamička si prdla, tak vetráme." ...idem s mamkou v autobuse ako 4ročná..a začala som si spievať moju vtedy najobľúbenejšiu pesničku: "sex je náš!" -to bolo jediné, čo som z tej pesničky vedela ...zas idem s mamkou v (harmonikovom) autobuse..zvedavá na harmoniku..autobus zabáča do zákruty..a Natáločke sa zasekne hlava v harmonike (áno, maminka mala so mnou stále nejakú zábavu ).... alebo keĎ som sa v prvý školský deň, ako prváčka vrátila domov zo školy s tým, že: "mňa to tam nebavilo." .......alebo keĎ sme mali nedeľný obed, všetci pekne za stolom jedia polievku a ja som sa odrazu vynorila spod stola a vyložila som naň hovienko