no nezvyknem pozerať takéto videá a už vôbec nie dokonca ale tentokrát som urobil výnimku... tie gramatické chyby v tých citátoch som síce zbadal ale to nie je podstatné... dôležitý je efekt... tak či tak so všetkým sa treba vyrovnať a k tomu môže dopomôcť len a len zdravý rozum
Mne to video neprislo nejak extra dojimave a citaty o laske ma neberu...radsej mam realny svet a realne problemy ako video na radoby emo sposob...Momentalne nie som zamilovana ale tiez mam za sebou kopec veci a neplacem aby ma niekto chcel..proste zijem a uvidi sa...Nechcem vyzniet ako nejaka svinucha necitliva, ale je to tak no...
hmmm momentálne si to video pozrieť nemôžem.. mám dobrú naladu.. ale také videa pozeram raz za čas.. keď mi je fakt nanič.. a potrebujem dostať všetko zo seba von.. heh..
mne to neprite nejake extra smutne, je to realne, ked sa clovek nauci reaalitu prijimat, prijme aj to, co prinasa, aj ked to boli...da sa s tym vyrovnat,koniec koncov tie zazitky nas obohacuju nech su akokolvek krute.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov