@4lex Náhodou je to celkom good napríklad prestávam fajčiť a potrebujem nejakú zábavku miesto cigy tak radšej budem spinnovať a cvičiť môžeš kedykovek nieje to náročné na čas
Ono to nie je tazke aspon tie basic moves.. Podla mna .. Skusenosti s tym mam ucil som sa to asi mesiac pred 3oma mesiacmi a este som to nezabudol tak co ja viem...
@chambre 16 rokov mas a prestavas fajcit ? Si paaan. A ohladne tej ceruzsky. Si myslis ze na to zbalis babu ? ze budes tocit na prste kus drievka ? Poradim ti ! Venuj tu svoju energiu racej do ucenia a nie na blbosti ktore su v zivote tak platne ako to video.
ja s týmto nepotrebujem baliť baby ... mám iné metódy ...hmm no keby že nie som prospechovo aj v správaní najlepší žiak v mojom ročníku tak možno tvoje rady využijem
@boloabude podľa mňa nie je na tom nič zlé, že sa mu to páči...nebude tomu venovať celý život, len proste ako zábavku, namiesto toho, že by sedel o polhodinu viac za pc, pozeral do blba, onanoval, alebo ja neviem čo ešte je teraz moderné na výplň voľného času. Iste, má sa na všetko vykašľať a chodiť sa socializovať vonku, medzi ľudí...lenže ani to sa nedá stále.
A hľadať za všetkým dôvody ako je balenie a sex, mi príde buď trochu nadržané, alebo detinské, alebo akože "ja som veľký pán a idem ťa sudnávať", čo v podstate pri normálne položenej otázke tiež pôsobí, ako keby máš 13 a nevieš, kde sa presadiť.
Nič v zlom proti tebe, keďže ťa nepoznám, ja len, že venuj svoju energiu radšej do učenia, a nie na blbosti, ktoré sú ti v živote tak platné, ako ten výstup a príspevok. Všetkých nás veľmi obohatil svojou hlbokou myšlienkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja s týmto nepotrebujem baliť baby ... mám iné metódy ...hmm no keby že nie som prospechovo aj v správaní najlepší žiak v mojom ročníku tak možno tvoje rady využijem
A hľadať za všetkým dôvody ako je balenie a sex, mi príde buď trochu nadržané, alebo detinské, alebo akože "ja som veľký pán a idem ťa sudnávať", čo v podstate pri normálne položenej otázke tiež pôsobí, ako keby máš 13 a nevieš, kde sa presadiť.
Nič v zlom proti tebe, keďže ťa nepoznám, ja len, že venuj svoju energiu radšej do učenia, a nie na blbosti, ktoré sú ti v živote tak platné, ako ten výstup a príspevok. Všetkých nás veľmi obohatil svojou hlbokou myšlienkou