Máte nejaké skúsenosti s penfriend(om)? S písaním si listov s niekym zo zahraničia? Poprípade nejaké stránky čo sa tým zaoberajú? Za každú informáciu ďakujem
Kedysi som chodila na taku stranku, kde chodia ludia z celeho sveta a pisala som si tam po anglicky, aby som sa zdokonalila
Myslim, ze to bola stranka interpals.net
Ja som kedysi dávno našla jednu stránku, ale tá už neexistuje a tam som napísala asi 3 či 4 ľuďom, no odpísal mi len jeden aj to bol dáky podivín tak som to radšej nechala tak.
Jj, mám francúza, s ktorým si píšem niekoľko mesiacov cez skype a je to hrozne fajn človek a páči sa mi jeho humor. Ale našli sme sa na deviantarte, kde sa ma najprv pýtal čosi k fotkám. Stránky na to určené nepoznám.
Cez postcrossing som si našla penpalku z Číny Už si píšeme asi rok a vždy si posielame aj nejakú drobnosť čo sa zmestí, pohladnicu, nálepky, magnetky, čaj atď
@valki hej na to že mešká som si už zvykla posielam pomerne často pohľadnice a akurát pred pár dnami mi písala pani že jej došla moja pohľadnica po 220 dňoch (tiež Čína)
A s tým že by to nedošlo vôbec sa mi pri listoch ešte našťastie nestalo, pri pohľadniciach už dosť krát bohužiaľ :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Myslim, ze to bola stranka interpals.net
A s tým že by to nedošlo vôbec sa mi pri listoch ešte našťastie nestalo, pri pohľadniciach už dosť krát bohužiaľ :/