prestahovala by som sa, nieco by som investovala, isla na dovolenku, dala by som rodicom, kupila auto a asi 500 parov topanok a birkinku. vlastne by mi tie peniaze mozno aj nestacili
ostal by som kde som, maximalne si cez leto spravil nejaku vysnivanu dovolenku, zo zvysku by som si zaplatil skolu kym dostudujem, aby som popri nej nemusel robit a potom by som na nejakej normalnej urovni fungoval a sustredil sa hlavne na pisanie, az kym by sa mi tie peniaze neminuli a potom si bud nasiel pracu, alebo ak by ma uzivilo pisanie, tak by som v tom pokracoval
100000€ nie.. keby 1000000€, tak časť by som investoval do nejakej lukratívnej nehnuteľnosti nech mi vynáša a zo zostatku si kúpil dom, auto, rogalo, bajk, techniku a pod..
Isiel by som do Norska a Svedska so @sipimoponkapa mensiu cast by sme rozbili na cestovanie a rozne veci.. a zvysok (vacsinu) by som odlozil na nieco perspektivnejsie..
@l1me no najskor by som si prepocitala kolko je to na slovenske, kedze taketo velke sumy v Eurach este nezvladam zaplatila by som vsetko co treba, mame dala peniaze a ak by mi nieco zostalo tak ulozila na horsie casy
100 000 znamena len 3miliony,za to si kupim veeelmi malinkky domcek,zvysi mi dajme tomu 20-30 tisic eur a z toho by som polovicu odlozila,polovicu rozdala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ináč by som ich investoval do pozemkou a nehnuteľnosti
ale keby bolo keby, aj tak v prdeli
Takže na CHosplaye a na rozjeb~CHy a samozrejme CHo by ostalo by skonCHilo ako príspevok do KiCHkStarteru na CHomestuCHkáCHku CHru >xD