@dezolat@3 Absolutne neviem, ktore rozhodnutie je rozumnejsie. Snazila som sa to zjednodusit, pre prehladnost. 1. je stara praca, protiponuka na vypoved 2. Potencialna nova.
Tieto veci su strasne individualne. Osobne robim si rad sam obcas sa s niekym poradit porozpravat ale ze veducu poziciu kde by som sa mal kazdy den hadat s dementami by som nerobil ani za 10K. Aj keby som chcel tak by som tam nevidrzal. Ale pokial sa musis pytat tak na veducu poziciu asi nie si. Pokial sa tam rychlo nezorientujes co a ako tak ta nebudu respektovat a pojde to asi aj tak dole vodou. Pri normalnom zamestnancovi, typujem ze je to uplne ina firma pokial ti to nieje uplne proti srsti a nieco co by ta nebavilo tak by som to asi skor zobral. Ked budes dobry a vydrzis tam mozes stale ist vyssie ked chces. Ale osobne vyssie ist nechcem aj keby som mohol, lebo by to znamenalo kazdodenne natahovacky a zabo-mysie vojny naco ja nie som. Ked mam zastupit veduceho na tyzden tak mi to trva dalsie 2 sa spametat.
no ale asi zalezi, ze co to konkretne je, lebo ked vies ze to chces robit, tak ta 1. moznost, ale ked chces len nieco do cv aby si mohol ist inde tak... asi tiez ta prva moznost, robit veducu poziciu za tisicku, ratuj sa kto moze
Osobne by som nezobral tu poziciu kde sa mam starat o dalsich ludi ani za 1000 eur + Uaaargh
Asi by som radsej ukoncil svoj skromny zivot, nez sa musiet kazdodenne profesionalne dohadovat s ludmi nech spravia svoje velmi lahke, jednoduche, velmi dobre vysvetlene a definovane zakladne povinnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to by mi bolo riadne podozrive.
Asi by som radsej ukoncil svoj skromny zivot, nez sa musiet kazdodenne profesionalne dohadovat s ludmi nech spravia svoje velmi lahke, jednoduche, velmi dobre vysvetlene a definovane zakladne povinnosti