Baby, aké máte s týmito farbami na vlasy skúsenosti?? (teda ak ste ich už použili, kedže je to ,,novinka,, ) Sú naozaj trvácne?? a nanášajú sa fakt tak jednoducho? Chystám sa zakúpiť si ju, ale rozmýšľam či to nie je len zbytočn
Ja som s tou farbou farbila mamke vlasy.. ona mala pôvodne hnedé..a kúpila si tú Pallete Perfect Mousse fialový odtieň a chytilo to super..aj sa nanáša fáájne lebo to len tú penu dám na vlasy a rozotriem..nemusím nič vytláčať z tuby ani nič..a drží dosť dlho.. už je to cez 2 mesiace a stále to vyzerá ako na začiatku..Podľa mňa to nie je len zbytočná strata peňazí... A ani to nesteká nejako moc..len keď viacej dám na vlasy ako by som mala Vtedy mi po rukách tečie..ináč je to dobrá voľba
Inú už nepoužívam, je super Krásne chytí a je jej hrooozne vela takže aj na moje vlasy do pol chrbta stačila jedna a ešte aj ostalo A je trváca, mne sa teda nevymýva vôbec. Som s ňou spokojná
moja mama si kupila odtien stredne plavy (proste to malo byt hneducke) a skoncilo to tak, ze mala vlasy pomaly az do cierna. cize uuuplne tmavo hnede. a vobec sa nezmyva. drzi ako hovado. ..... kedze mala 2 balenia, tak som si to druhe dala ja (ze ved mne mozno chyti tak, ako ma). ale tiez to mam uplne tmavo hnede. ........... cize v zivote by som si tu farbu nekupila. s penovymi som mala dobre skusenosti s tou od schwarzkopf a od loreal. tie mi vzdy chytili pekne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov