Holky, ktoré máte skúsenosť....prosím poraďte ktorý PM vám najlepšie vyhovoval? Blíži sa leto a nakoľko mám mastný typ pleti (hlavne T-zona sa mi neskutočne leskne) nechcem na seba plácať ťažké veci.Teraz používam alverde kompaktny - nevydrží dlho ale pek
tak ja som mala dva druhy od essence a ani jeden mi nevyhovoval lebo mi velmi vysušoval pleť a ostavali na nej také šupinky, ale tiež by som nejaký prijala
ak chceš niečo ľahké, skús BB cream, nie tento od garnier, to ani neviem prečo sa volá BB cream ale na internete si vieš objednať za normálnu cenu tie pôvodné, ja mám od Skin79 hot pink triple function bb cream a objednala som ho z ebayu, tak do 14 usd ma vysiel
kamarátka má tento penový od maybelline a mne príde fakt zlý, vôbec nie ľahký a počas dňa spraví "cakey face" :s
ja mám ten penový od maybelline ale nerobí mi to čo @2 , mne príde dobrý....aj keď make-up ktorý by mi robil matný ksicht celý deň alebo aspoň dlhšie som nenašla ešte :/ akurát púder a trochu mi zabrala taká zelená voda a krém od clean & clear
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
kamarátka má tento penový od maybelline a mne príde fakt zlý, vôbec nie ľahký a počas dňa spraví "cakey face" :s