skor svetlym a nenavidim, ked mam tuhu, kde sa nepouzity atrament (ci jak sa to vola) nevrati naspat do tuhy, ale hromadi sa na hrote pri gulicke a potom ostane na papiery a ja do toho dzabnem rukov a vsade mam flaky... to naserie
len ku koncu sa už zvyknú tak rozmazávať, to neznášam. a ďalej mám rada normálne svetlejšie, tenšie píšuce a ešte plniace perá. a inak ich mám strašne veľa. som maniak
mám rada obyčajné perá, ako sú v @19 (ale najlepšie sú s tenkými tuhami)
a milujem bombičkové a atramentové perá.
svoje naj pero som stratila niekedy v prváku. mala som ho z Litvy, bolo bombičkové a bolo vo farbách litovskej vlajky (žltá, červená, zelená). a keďže ja som bola v tom veku (mala som asi 17, keď som ho kupovala) silno SKA a reggae, tak som naň bola hrdá
moje obľúbené pero vyzerá ako drevená, na konci rozvetvená palica, má strašne hrubú tuhu a na jeho konci sedí (akože na strome) koala. tá koala je strašne ťažká a tým pádom je to pero nevyvážené a vôbec sa ním nedá písať. je to darček z Austrálie, aspoň sa naňho môžem pozerať keď už nič iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
potom som mal druhe, ale zistil som ze som nasiel krajsie..
myslite si co chcete.. ale momentalne mam tri pera "orange, ods, kdu-csl" a vsetky sa mi pacia svojim dizanom..
je sice pravda ze o par dni dopisu.. ale neroztrham si zily.. pride dalsie.. tiez niecim zaujimave...
a tenke tuhy rad nemam.. trham nimi papier, ked pisem "na kolene" ci "chrbte"
a potom mam svoje oblubene fixkove.. univerzitne
len ku koncu sa už zvyknú tak rozmazávať, to neznášam. a ďalej mám rada normálne svetlejšie, tenšie píšuce a ešte plniace perá. a inak ich mám strašne veľa. som maniak
a milujem bombičkové a atramentové perá.
svoje naj pero som stratila niekedy v prváku. mala som ho z Litvy, bolo bombičkové a bolo vo farbách litovskej vlajky (žltá, červená, zelená). a keďže ja som bola v tom veku (mala som asi 17, keď som ho kupovala) silno SKA a reggae, tak som naň bola hrdá
Je super.