chcem si vyťahať dva pramienky na červeno,ale kedže mám čierne vlasy, musím ich navprv vyperoxidiť , kupila som si 12 percentný,ale na tom skurvenom obale neni návod a ja neviem,či to mám riediť alebo si to tam proste natrtkať tak ako to je... má niekto s
chcem to isto,už som to mala, ja si tam budem dávať farebné tužidlá..len si nepametám ako som to urobila a na nete enviem nájsť návod.. nepotrebujem komenty čo som si nemala kupovať ale čo mám spraviť
Výživné zložky, ktoré obsahuje peroxid vrátane stabilizačného komplexu umožňujú hladkú a optimálnu penetráciu do vlasov. Peroxid tak chráni a vyživuje vlasy počas farbenia alebo zosvetľovania.
Balenie: 100ml
Spôsob použitia: Zrieďte peroxid podľa odporúčaného množstva na farbe alebo melírovacom prášku.
existujú aj červené melíry.... a tie sa ti viac oplatia kúpiť. ja som si taký jeden čas dávala... je to taký prášok v sáčku (ako sáčková polievka) a k tomu som si kupovala peroxid (neviem koľko percentný)
Ku peroxidu potrebuješ aj ten melirovaci prášok ci čo to..tam kde si ho kupovala tam by to mali mať....odfarbovala som sa asi 100krát a vlasy vobec zničené nemám..všetci strašia a ten prášok s peroxidom normálne zmiesaj a normálne si to daj kde chceš..good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a tam máš napísané ako dlho treba..
Btw. si si istá že to chceš? Červená sa ti vymyje a keď to odrastie bude to trochu blbé.. a to chcem potom zase peroxidovať a farbiť?
Peroxid na vlasy 12%
Výživné zložky, ktoré obsahuje peroxid vrátane stabilizačného komplexu umožňujú hladkú a optimálnu penetráciu do vlasov. Peroxid tak chráni a vyživuje vlasy počas farbenia alebo zosvetľovania.
Balenie: 100ml
Spôsob použitia: Zrieďte peroxid podľa odporúčaného množstva na farbe alebo melírovacom prášku.