ja som s tym prestala akurat tak raz mozno za dva mesiace ale aj to len ked uz fakt ze kadzy dá...a kamaratov som uz stratila lebo oni v tom ostali a ja nie
mal som kamosku, fici na tom (alebo uz nie?) vdaka tomu sa skoncilo nase kamaratstvo ... silu jej dobreho srdca predbehlo zmyslanie poznacene pervitinom ... baba ma teraz nenavidi, i ked nevie, ze som ju nepodrazil ako tvrdi ...
Je to svinstvo , stav ktory je sice super ale nestoji ti za to aby ta postupom casu oberalo o tvoje vlastne stastie ktore si asi neuvedomujes tak silno.
Hmm neni zle si dat na party, no len problem je vtom ze party su non-stop a ak to clovek skusi zisti ze sa da natom dost zabawit tak zacne rozmyslat uz inaq ako keby to neskusil.. alkohol by mu urcite stacil, sice moze to aj combinovat a ked napr. ked xcem nieco proste skusit tak malokedy rozmyslam ze toto je zle preto to neskusim.. môj nazor, a pedro robi ludom dokonca aj paranoye a dost krutee taq bacha !
budem si protirecit..ale neznasam tie dorazy z pika,ked si neni najedeny 4 dni si nic do seba nedal,boli ta brucho,si agresivny na kazdeho a vytoci ta hocijaka malickost,ked si sam a nudis sa,tak hras blbe hry na mobile alebo automaty a stavas sa zavislym...vtedy ho nenavidim!!a najradsej by som sa zase vystrelila aby som to neprezivala...
ale piko je super vtedy ked na nom prave ficim,ked sa zabavam,mam silu,energiu!!!
mam priatela ktoreho velmi milujem,sak samozrejme on mna tez.. nikdy sme sa nepohadali a sme spolu uz dlho...ale mali sme medzi sebou niekedy take mensie vymeny nazorov a to len kvoli piku!!!nahnevam sa, ked povie ze ma tym nechce krmit(aby ma uchranil od toho),alebo ked ma piko on a ja nie......az raz povedal jednu vetu:,,pre vyj*bany pervitin sa pohadam aj s frajerkou,to je v p*ci!!,,a ja som si to hned v tom momente uvedomila,ze ziadny chvilkovy stav mi nestoji za to,aby som si pokazila celozivotne stastie!!!utekala som za nim a hned sme sa udobrili....
Enterka: hmmm..hej....on skoro kazdy vikend. ale ja ne tak casto,ja ked fukam,tak poriadne a mam potom aspon mesiac prestavku.on ma tym totiz nechce krmit
Pedro69: hej hej,hlavne vtedy som ja uz dostala strasne nervy,bolo mi zle,potrebovala som sa odstrelit znova a on mi neda! ale nevadi,radsej budem bez pika a bez mojho milassika...on isiel NIECO vybavovat a ja som bola s jeho bratom a takym kamosom...a s nimi som sa potom nahulila..zahnat nervicky..
Raz som si tak povedala ze sa budem ucit a ze aspon sa namotam na ucenie...no ja sprosta som si sadla pred pocitac a nie a nie sa od neho odtrhnut..bez problemov vtedy stravim pri nom aj 10-12 hodin vkuse a vypit 4 litre vody...za triezva by ma jeblo!!!!
to extaza: nepovedala by som,ze psychika sa potom neda poskladat naspat... samozrejme,ze to uz nebude to,co to byvalo predtym ,ale akzdy zazitok a kazda skusenost,ci zla alebo dobra, formuje charakter. a je to smutny a velmi cierny humor.. ale s bratom nas spojil az pervitin. ked som nanho nahucala, prestala sa s nim bavit, revala som kvoli tomu cele noci a prisla som so svojou formou zavislosti... prestal skor ako ja, ale teraz si velmi rozumieme.
nehovorim,ze charakter ti formuje pervitin... hovorim, ze charakter sa ti urcitym sposobom zmeni, ked sa z toho dostanes... (pokial mozno nadobro) cize skusenost s pervitinom ta formuje (ci v dobrom alebo zlom, to uz je na tebe) aspon pokial mozem pozorovat na svojom bratovi,tak jeho to posilnilo... a mna zavislost (na inom) posilnila tiez,ked som sa z toho dostala. tym vsak nechcem povedat, aby si rychlo kazdy zacal budovat zavislost a potom sa z nej horko tazko dostaval.
teraz najma dufam,ze to nemyslis ironicky a tesim sa,ze sa ti dari
hm a inak k teme,ci pervitin ako taky nici charakter. naozaj som ho sama nikdy neskusila, hodnotim len podla ludi, ktorych som pozorovala v mojej tesnej blizkosti a s ktorymi som sa o tom rozpravala. paranoju a ine efekty hadam spominat nemusim. stratu priatelov a "priatelov" taktiez nie . a stratu vlastneho ja? prosim vas a ktora zavislost na nejakej toxickej latke toto vsetko nerobi? ci v mensej alebo vacsej miere?
DPC..ja som teraz pod pikom...ale ja ked sa pozrem do zrkadla,vidim tam niekoho...alebo lepsie povedanie - nieco vygumovane bez mozgu
ale nie...
oci otvorene az dokoran,vyzeram jak ropucha... suche pery,cervene oci,....a kedze som len par hodin po ehm,ehm....podlamuju sa mi kolena!!!!to bola burka.. jezisi.....jebe mi...mna si nevsimajte...papa!!!
Enterka:hmmmm....hehe..to je uz o inom.. ale da sa to v pohode prezit,ked sa nasilu najem a mam nervy,zeby som si chcela dat znovu a nemozem..ale poviem si,ze ,,nemusim mat vsetko!,,
ja som sa k piku vratila pred 6 mesiacmi po troch rokoch a dostalo ma to este do horsej pi*e ako som bola pred toma rokmi. cista paranoja a stihomam a vypadky pamati.
pokusov prestat bolo pocas tych 6 mesiacov viac, ale kazda dalsia recka je horsia a horsia. tato posledna skoncila tym, ze som sa vratila k pichaniu a to je u mna uz konecna... neviem ci ste zazili ten pocit, ze kazda dalsia davka moze byt posledna, lebo poslednu dobu mi to uz zacalo sposobovat srdcovu arytmiu, len pud sebazachovy uz asi nefunguje.
Michaelle viem o com hovoris tiez som sa k tomu vratila po 2rokoch tento rok v maji ked som si myslela ze som uz s najhorsieho vonku, doslo nieco co bolo silnejsie ako ja a znova som sa vratila tam kde som bola aj predtym...Dufala som ze uz nikdy nebudem muset prezivat tie strasne noci ked len lezis a pozeras do nikam, v hlave mas 1000 veci a uz nemas silu to riesit, same vycitky, depresie a zufalstvo.Neprejde den aby som na to nemyslela na jednej strane s tym chcem seknut uz navzdy ale na druhe strane stale tuzim po tej "poslednej" davke...
ale v podstate to, ze sme sa k tomu vratili je len to, ze sme to chceli... aj ty aj ja sme vedeli, ze to raz pride... len ja som stale tvrdila, ze to uz nedojde.. a prislo to tak necakane.. s kamoskou z liecenia sme sa nafetovali.. a viedli "mudre" reci o zivote. booze, ake trapne a "mudre" sme boli. az na to, ze ona sa vratila po 2 dnoch naspat do Londyna a ja naspat do pekla. niekedy sa snazim si nahovorit, ze sak to zvladam, ze ved picham len parkrat denne a to neni hrozne. Lenze ked dojdu dojazdy, viem, ze som v pi*i.. Niekedy sa zbadam, ze som ako debil, mam vselijake tiky, furt sa mrvim a navyse napr. tiky s ustami si uz ani neuvedomujem...niekedy si sama pre seba vydavam take divne zvuky.. ako ked si niekto pospevuje. Mozno ta predstava je smiesna, ale ked sa zbadas ako ti je.e , tak ti ide do placu. Plus u mna neni schiza ze prestat a neprestat, ale take ze zacinam rozpravat sama sebe akoby sme boli dve. co sa tyka "poslednej" davky, to sa neda. Ked som este brala hacko davno, tak som si kupila smrtelnu davku, ale ked som si to sla supnut, tak ma nieco v prostred "vykupenia" zastavilo, asi to boli zvysky pudu sebezachovy, ale ten uz je teraz prec. Lenze supnut zlatu strelu nic nevyriesi. Jasne, mali by sme pokoj, ale na druhej strane akoby sa citili nasi najblizsi. je to mozno blbost pre niekoho, co poviem, ale napriek tomu, ze sa likvidujeme a oni to vedia, stale je tam nadej, ze sa mozno zbadame a bude fajn.../alebo to bude opacne/. ale mnohych rodicov ta nadej drzi ako tak pri zivote.
Mas pravdu niekde v nutri som vedela,dufala ze este pride den ked si este slahnem.Vedela som to ale snazila som sa presviecat okolie a hlavne samu seba ze to je blbost a ze to nepotrebujem.Ale sama vies ze takto to nejde do nekonecna...Vela krat za tie 2roky co som bola cista som mala co robit aby som sa nerozbehla a nesla si nieco na rychlo zohnat.Potom to doslo samo ked som to nevyhladavala a nebola som pripravena a tak sa to vo mne zlomilo a znova som v tej pi.i kde som bola aj predtym no je to este 5krat horsie.Tiky, zmeny nalad, depky, vsetko je to tu zas ale 100krat silnejsie.V noci sa trham zo sna, cez den mam tak isto tiky,komentujem si a kecam sama so sebou...viem o com pises uplne som sa tam nasla
Ano formuje charakter a to asi v tom zmysle, ze menej veris ludom, ako to povedat si viac otukana v urcitych situaciach, proste uz vidis niektore veci svojim tretim okom.
ze ma niekto 16 a lieta v piku? ehm, mam dojem a silny pocit pravdivosti faktu, ze sa medzi nami potuluju ludia, ktori zacali omnoho skor a v 16tich uz boli v inaksich srackach.
osobne si myslim, ze po nejakom pikerskom obdobi (alebo este v nom) je kazdy clovek iny. ked je niekto sfukany tak z neho uz nehovori jeho ja. alebo z neho hovori to ja, ktore sa v normalnom stave snazi potlacat.
no. kazdopadne... davajte na seba pozor. a co vam chcem povedat je, ze ma mrzi, ze k tomu, aby ste zacali vidiet veci, ktore vidite teraz alebo neskor uvidite, ste sa museli dostat srkz drogy...
Čo ma ozaj irituje na (ex)užíveteľoch tejto veci, je ich zrejme nezvrátiteľná poškodenosť prejavujúca sa napr. tým, že si myslia, že sú slnkom a všetci ľudia naokolo sú ich obežnicami; a že si myslia, že značnú časť svetovej múdrosti pohltili, skutočnosť však naznačuje jasný opak.
nazor na tuto drogu sa casom wzdy meni!je hrozne nawykowa,ale clowek nie je zawysli na tejto droge ako na droge samej ale na ucinkoch a pocitoch,ktore z nej ma!citi sa konecne lepsi a uspesnejsi,dawa si tuto drogu len kwoli tomu aby sa mohol porozprawat s kamratmi lebo inak ma nazor,ze si s nimi nerozumiea nechape ich a oni jeho!ma skresny pohlad na swet!prestawaju ho bawit weci,ktore dowtedy milowal!kazdy den zakopawa a robi chyby!(chyby swojho ziwota)!!!
s pikom osobne skusenosti nemam.. nikdy som ho nemala, ae ked vidim co to robi s ludmi v mojej blyzkosti, tak ani nikdy necem.. mozno ete nejaky meskalin, ae aj tak iba prirodne veci schvalujem...
piko podla mna nici charakter cloveka.. nenavidim tuto drogu, pretoze koli nej som prisla o lasku...
no v momentalnej chvili je to strasne...teraz mam tie krute dojazdy..nevladzem ani sediet na tejto vyheganej stolicke a cumet do monitora.no zatial nemozem zaspat,lebo mam povinnosti..oproti sebe mam zrkadlo..
po fyzickej stranke vyzeram..ani neviem k comu to prirovnat,ale jedine pekne sa mi paci moje dobre tvarovane obocie...
inak su na tom oci jak gulomety-cervene ako jahody,pod nimi narysovane polkruhy s polomerom 3cm,mierne vycnievajuce licne kosti,popraskane pery....ale inak je to pohoda..
ja somlen troska schizofrenik paranoik pesimista odporca systemu clovek ktori sa nevie zaradit normalne fungovat sustredit atd sa ale inac som v pohode....au a bolia ma dasna neboj kolesa som nezral....uz pekne dlho
ludiaa..ako kusa vymleta debata...no vazne dojazdy su dost na huja ale daju sa preziit sak das brcko a mas o chvilu po dojazde....tych par chvil stoji podla mn za to co ti perdo daa..ze stracas kamosov?najdes novych ked ta ti stari nechapu...uch..akoze cojaviem v skole na mna divne pozera apr ludi ale len preto,lebo vedia ze za moje spravanie moze piko ale ti co to nevedia nic netusia sak to je normal ze clovek sa chce zabavat ,no ne?!,,,
Pikova9.....pockaj ked to vysadis tak na osem mesiacov a budes sa chciet zaradit do normalneho zivota dalej normalne fungovat urobit si skolu mat rodinu a podobne.....zacnu ti vazne psychicke komplikacie aspon predpokladam nemusi to tak byt ale 90 percent uzovatelov natom tak je....piko zdepta psychiku nakoniec uplne do sraciek.....vyjebana droga znicila mi zivot pekne jej dakujem
skurvena picovina vyjebana....uz nikdy nebude nic tak jak bolo....kazdy ma ma za blazna zivot po pervitine je peklo hlavne pre citovo labilnych ludi....ale to neni len pervitin to je cely zivot
Mas pravdu no este horsie by to bolo keby si dalej daval..
Mal by si byt na seba hrdy, ze sa drzis 8 mesiacov.. to je dost.. niekomu je aj mesiac neskutocne vela a aj tak sa k tomu stale vracia.. nieje lahke nedavat ale tebe sa dari tak to bude uz len lepsie
Psychonaut.....no deti su nepoucitelne....potom zacnu vyrastat a zacne ich to mozno srat jak mna teraz....mozno budu dalej zit taky zivot jak doteraz a bude im fajn
mm, no mam 19 a za sebou uz viacero skusenosti s drogami.. ako prvu som skusil travu (asi v 15tke) s kamaratmi, vsetci naokolo boli z toho docela mimo, ja som nepocitoval takmer nic..skusil som to potom este viackrat, ale vzdy bez zelaneho efektu taze som travu uz viac neskusal, povedal som si, ze to asi nie je pre mna..
ked sa mi v 16ke vyskytla moznost na ecko, okamzite som ju vyuzil s tym, ze to uz so mnou nieco spravit musi.. aj spravilo, bol som cely zabrzdeny, ale euforiu som nepocitil teda vobec.. mal som ho asi 6-7 krat, dvakrat som ho aj rozdrveny snupol, ale vsetko to bolo to iste.. (viackrat mali aj kamarati rovnake ecko, takze chyba nebola v droge)..
cca pred 6mesiacmi som sa prvykrat dostal k piku.. bol som opity, kamarat ponukol a ja som neodolal.. bola to pokial viem nejaka bezna davka.. jedine co to so mnou spravilo bolo, ze som takmer okamzite vytriezvel a vsetka tekutina mi chutila ako alkohol ..
no a naposledy, asi 2mesiace dozadu som dal lsd, jeden cely dielik, aj ked ma viaceri upozornovali, ze na prvykrat bude uplne stacit aj polka.. a prezil som peklo.. nedokazal som vyratat 2+2, nevedel som kto a kde vlastne som, co sa stalo.. bol som paranoidny, zdalo sa mi, ze kamarati co tam so mnou boli a davali na mna pozor, ma ohovaraju, smeju sa mi, chcu mi nieco spravit.. bol to dost silny zazitok.. zrejme bad trip taze ma toto jedine laka vyskusat to este raz..
viem, ze moj prispevok neni moc k teme pervitinu, ale chcel som sa len podelit o svoje skusenosti a opytat sa, ci ma niekto podobne? ze na neho posobia drogy inak nez na vacsinu ludii?
Viem,ze hlavne pri lsd dost zalezi na psychike a aj prostredi..a pri tom mojom prvom pokuse s lsd som si priam pytal o bad trip - mal som vtedy problemy v osobnom zivote,miesto nebolo prilis idealne a ludia s ktorymi som tam bol nemali k drogam pozitivny vztah,vycitali mi,ze som si to dal..
Ale napriklad pri tom piku som bol v dobrej nalade (dost opity), nemal som od toho velke ocakavania (pocul som,ze pri prehnanej tuzbe to moze mat negativny efekt) a aj tak nic z toho..kamarat ktory mi to dal hovoril,ze on bol z toho v pici este na druhy den v skole.. (Mali sme to vecer okolo deviatej)
A tam hore ma asi radi nemaju,lebo ja ten pocit zazit chcem,preto som to predsa bral
Iba jedenkrat sa to trocha podobalo stavu aky vsetci opisuju.. Na stuzkovej som vypil asi 3deci fernetu,nejaku vodku, ptm som mal dve kolesa,na ne vypil asi liter cerveneho a cely cas fical na poprovi.. Pocit na druhy den si asi viete predstavit..srdce mi islo rozjebat a za to mi to zas nestoji
drogy nei su zalezitostou veku...akoze jasne ze male decko nebude si do vedenia piko abo piko rezane hackom davat ale piko je o psychike---proste ked clovek vie ze ho zvladne...aaaaaaaaa
To, ze piko je o psychike hovori v zaciatkoch kazdi a kazdi si takisto mysli, ze on zavisli nebude ved sme nejake osobnosti no ne ale potom ten milovany pernicek ukaze svoju druhu tvar a zistis ze si v
Extaza no jooo... ale ked čítam tie príspevky od tej holky,, ta ako nič v zlom hej? ale daktoré úplne jak keby som teba videla, teda čítala čo si tu písala až potom sa to zmenilo.. našťastie
ENTERKA: presne tak, spravne hovoris, nie len tak si to dat ale na nejaku brutal akciu kde musis stat na nohach do rana !!!! vtedy !!! ale tak som skoncil pred par rokmi s tym... len si jointy spiekam
Ved hej no je mi jej luto ked si predstavim co vsetko ju caka.. mala by sa zacat bat.. bude to sakra tazke.. aaaa ked nebude mat taku lucinku ako ja tak sa z toho nedosatne
Extaza hehe noo ale tak určite sa niekto nájde ale ja som ja no ... inak si nepozerala správy asi čo? tam bola reportáž o "pikeroch" ... prvýkrát som asi 100% súhlasila s tým, čo tam hovorili v súvislosti s drogami, lebo väčšinou strašne zveličujú...
ked clovek zvitazy nad drogou..nemusi sa bat ze by ona zvitazyla nad nim...ale kazda ciara je krokom ku zmene..hodnota zostava..len ju kazdy berie inak..!!..
piko meni hodnoty...nuti kradnut kompoty .....ale vazne, kazda droga meni pohlad cloveka na svet a zivot, i burina, aj ked mnohi ju ani za drogu nepovazuju......ja by som len zelal kazdemu zeleznu volu, lebo uzivat si tu ceme setci
piko meni pohlad na svet, to je pravda... ale pohlad na svet meni kazda nova skusenost, ktorou clovek prejde,niektora viac niektora menej...ide o to ci si to clovek clovek sposobuje sam... niekedy je dobre zmenit uhol pohladu, myslim ze nieje zle ak droga meni pohlad na svet, horsie je, KED SA DROGA STAVA SVETOM CLOVEKA...
tieto slova boli venovane nemenovanej ,,Osobe´´...
Všetci ste tu velky fetaci.... a o nas hovorite že sme absolutny neznalci....ale o čom svedči to že vy fetujete?? že o tom hovno viete... keby vieš ake su pre a proti..že za 2 hodiny energie maš potom pol dna abstaky...tak to je volaka divna matematika.... a niektoryy sa až moc chvalia aky su skuseny... nikto sa nelutuje..všetci sa chvalite..čo všetko ste prežiliii..... aaach
s pervitinu som vyzeral jak vyschnute hovno teraz.zacal som jest cvicit starat sa o seba.fetujem dalej ale pomenej ale aspon nevyzeram uz jak hovno.to co stracam na pervitine skusam dako vyrovnat(aspon trocha)vapnik treba brat a vitamin B a A
147,, tak mas stastie ze sa vieš o seba starat nejakimy vitaminami a podobne na pervitine ti to nestači pretože tie bunky ktore ti zajebe nezachrania nejake vitaminy a ani to ze budeš nasilu priberat alebo cvičit.
ja ked som zacala po prwych 9tich dnoch(w noci som ale spawala min.3hodiny) schudla 3 kila....teraz sa dobre nafetujem a wyzerem celu chladnicku....to wis jak to je...jak si to sprawis taq to budes mat....
ladymona tak isto suhlasim xxxpilom...no hej cosom chcela ja tak isto hoc uz nie ako pred tym n vyschnes ak ty ches v pohode mozem zjest co chcem...ak chcem...ABSTAKY &??ako ja abstak som nikdy nemala to neni az heroin akurat taky dojazd...ale aky dojazd si urobis taky ho mas...a s akousi partiou ludi,...ale to nic...no a neviem kto pisal este ze vy nefetaci sa nerozumiete do toho...e to tak ...ja som si vedoma ze si nicim zdravie ,ale co nenici zdravie??ci cigarety alkohol..atd..ja drogy neporovnam co viac co menej skodi..ja som nazoru zijem len raz nehovorim ze sa mam teraz vyfetovat na smrt alebo fetovat az do staroby,su dni ked nechcem vobec-ak pracujem neriesim...no a vikend??preco nie ak neni nic ine v plane...a nemyslite si ze vsetci co tahaju uz nie su pri zmysloch...drogu mas ovladat ty a nie ona teba...ale nikdy to nebudem lutovat,prijemne zazitky,vytrete...zaseknute Dmyslim ze ti co vedia ..vedia o com vravim
Je mi zle ked to citam... prezila som si uplne peklo.... pervitin mi vzal uplne setko.... nezostalo mi nic... a to za jeden vyjebany rok...
Piko je to najskurvenejsie svinstvo....
a odkaz pre tu trapku PIKOVA9 dievca nevies co pises si absolutne mimo a ked prejdes peklom potom budes inak rozpravat to som si istaaa... aj ja som pred rokom o takomto case bola pikova kralovna a mudra jak radio... ale sak neboj sa otvoria sa ti oci... ale to uz bude neskoro...
Tazky namet tazka diskusia ale myslim ze setko zavisi od ludi kazdy sme iny mame inych priatelov ine rodiny a podmienky na zivot peniaze je ale hlavny faktor co kazi charakter ludi myslim si lebo aj zavist ci nedovera vacsinou su pre peniaze... Ja osobne priatelov mal som wela teraz nemam skoro zadneho a dovod ? Prestal som z drogami pestovat vyrabat dilovat uzivam len rekreacne nektori si myslia ze to ja som sa vyjebal na nich ze ja som ten kar prefetovany uz klamem a setko si nechavam pre seba ohovaraju ma sade lebo ich sere ze uz netravim cas s nimi no nemame si co povedat ked vsetko sa toci okolo toho... Mozme byt kamarati dalej vravim ale tak zavisli sa bavi najma so zavislimi ja som pre nich uz len trany nuda ze som zacal chodit do roboty ze cem ist dalej "zo stoky hore" ze cem ist na vysku sa mi smeju mozno ma chcu stahnut dole ved im dobre robilo ked ratali aj so mnou je mi ale luto ze s nektorima som prezil cele dectvo a teraz sa ani nezdravime a byvame oproti ked ma sused abstaky tak mi vyklopkava chce pozicat lowe a selijake kokotiny newem uz toho pisem asi wela len fakt som sa do toho vzil serie ma ta situacia ci alkohol ci ganja je to rovnake ludia su divny a z fetu maju potom paranoje nikomu neveria booose je to strasne co sa deje fakt respect tym co sa drzia pri sebe ci uz droguju alebo nedroguju kamarati by mali ostat kamaratmi drzat spolu pomahat si nevymyslat kto koho ojebe kto na kom zarobi je to chore zasnem co dokaze nekto spravit koli droge a to aj voci svojej rodine to si myslim ze je este dolezitejsie ako kamaratstvo lebo vravim ked sa na teba secia vyjebu ostane ti len rodina a pokial kardnej ojebavas aj v tomto smere co cakas od zivota ?? Potom sa stazuj ze si sam ze si skoncil na ulici ze ta kazdy odsudil ci kurva uz ani newem o com pisem ci o sebe ci o druhych proste rob tak ako ces aby robili druhi a ked su blbi tak ser na nich komu net rady tomu net pomoci charakter si kazdy tvori sam podla toho potom povest ma a ludia si o nom svoje myslia...
podla mna je wšetko iba o tom či xceš,abo nexceš.....ked som mala normálnyx kamošow s ktorými sme iba xlastawali bolo to ok,ale spoznala som jedneho čo bral piko a tak,ale s nim som si nič nedala az ked mi howoril ake tam su haluze a jedno z druhým tak som si powedala,ze sak co skusim,tak som si to wybawila od jedneho týpka a teraz nemámnejaku potrebu si to zase dat...aj ked si to pred mojimi očami fukali...proste ked si raz powiem nie,tak nie...wšetko je o tom ci xceš....načo si to budem fukat ked wiem,ze nejdem nikam na akciu načo?na to aby som prisla domow a čumela do stropu?nie nie....
Ludia to co tu pisete su siice prawdiwee slowaa ale co ste w tom neboli aj wy???to ze to dawas aj ked na to picujes to preco?trana otazka...chces to paarno hnusnee aj ked wies aku depresiu a psychickyy upadok ti to sposobii,,,no predsa to furt LUUBIS lebo to ne ty ale taa cast mozgu ktoraa je uz na trwalo owpliwnenaa tyym pikom,,,,nenaawidiim ho aj ked som si pred minuutou dala bodku (inhalacia pika fajceniim).....tak wam powiem...proste je to zlee,,,a fakt klobuuk dole pred konecnou myslienkou toho co to wymyslel....DAKUIJEM TI PIKO ; ZIWOT SOM MALA JEDEN A AJ TEN SI MI ZOBRAL....mam 20 rokow,,,,a fetujem od swojich 14tich,,,,je to neuweritelnee....ael bola som cistaa dlhee 2 roky-a to uplne cistaa!ale potom,,,,dala som si to raz a bola som este nizsie ako ked som s tym skoncila....flashe,,,bodky,,smrad,ticho,techno,sucho,hlad,haluze,...proste fetujem,som narkoman a takmer celuu psychiku maam uz owplywnenuu,,,ako moze niekto powedat ze keby to brat nechcel tak by to nebral!wed to je absutnyy nezmysel pri piku!jak keby nechcel ked piko z neho kricii a chce....pred tyzdnom ma hospitalizowali-dehydratacia,hyperwentilaacia..skoro som sa udisala....MAM 20 rokow....tupaaa po sluku,,,ledwa si spomeniem kde som,,,owladam prstoklad,an jazyk aj nemeckyy, matitnee wyswecenie marketing,hahahaahha....a sedim prefetowanaa za pociitacom a piisem dwojitee W...buduucnost je nejasnaa.....I´m sliwer....I dont care.....
ludia tusim je uz po diskusii, ale mam otazku a ako sa hovori za otazku nic nedas, ze ano.
moja sestra fici na pervitine, myslim ze je na tom dost blbo a fakt ze dost zle sa na to pozera, by som jej hrozne rada nejako pomohla, ale neda sa s nou moc hovorit.
tak som sa chcela opytat tych, co tu spominaju ze nejaky cas abstinuju, ze ci s niekym spolupracuju, chodia na nejaku terapiu, alebo ako sa vobec rozhodli ze s tym skoncia - nejaky moment? niekto nieco mudre povedal?
Viem ze ona sa musi rozhodnut sama a vsetky tieto zvasty, ale neni to bohvie co sa na nu pozerat, by som rada pomohla a netusim ako. Ma niekto pocit ze nieco mozem urobit?
diky diky za akekolvek nazory/napady/rady/kondolencie/..
Všetko je to hrozné neviem si ani predstaviť, čo prežívate a viem, že to nieje príjemné...ale každý je tvorcom svojho šťastia a myslím, že keby ste chceli tak prestanete....Lenže vy nechcete a kľudne to môžem prirovnať k Tomu že ja fajčím iba obyčajne cigy a vedela by som to ukončiť lenže ja nechcem .. a tak isto je to aj s vami ... Neviem som zastajcom toho, že všetko treba v živote skúsiť .... len čo sa týka takých vecí tak raz a dosť ... aj ked To raz je už veľa !! hm ... akurát o týždeň idem vyskúšať, ale už teraz viem že to bude posledný krát ... (Rzuha
Výzkumná skupina: „Přestávat s pervitinem: jaké to je?“
Ahoj, hledáme dobrovolníky z řad lidí, kteří v nedávné době (ne déle než 2 roky) přestali brát pervitin po delší době jeho užívání (více než 1 rok). Měli bychom zájem o dlouhodobější spolupráci – vznikne výzkumná skupina, která se bude zabývat procesem přestávání s pervitinem. Jde nám o vlastní pohled lidí, kteří s pervitinem přestali ať už s pomocí expertů, nebo bez. Na výzkumu se podílí zástupci Masarykovy univerzity a Sdružení Podané ruce, o. s. Výzkumná skupina se začne scházet během podzimu 2011 v Brně. Podrobnější informace najdete v pozvánce do skupiny na www.bezperi.wordpress.com
Na Váš zájem o spolupráci či dotazy se těší
Hana Tomicová a Pavel Nepustil (nepustil@podaneruce.cz , 777 916 280)
lutujem toho dna kedy som to vyskusal /pred cca 11 rokmi/ od vtedy sa toho neviem zbavit. zazil som na nom vela dobreho ale v konecnom dosledku najviac zleho. najhorsie na tom je ze aj ked chce clovek prestat stale pride niekto kto ho vrati spat! a este horsie je ked mas k tomu neobmedzeny pristup. stretavas sa snim kazdy den a ani platit nemusis za to. Znicilo mi to rodinu, vsetko. nakoniec som asi zostal sam. nic nelutujem co som prezil len svoju manželku ktorá sedem rokov abstinuje a musela na to vsetko sa pozerat (tak taku silnu volu by som chcel mat že si nedala!!!)
no lenže nafetovaný dilino ju vyhodil a fetuje dalej. ostali mu len peniaze, dom, auto a najlepsi kamarat pervitin. skurveny kamart!!
Prosiiim vas vykaslite sa nato ak sa tu najdu takyy ktory stim este len zacinaju experimentovat!!! pervitin je najhorsia droga na svete ked nehovorim o heroine co je uZ fizycka zavyslot..Psychycka je nieco uplne ine a horsie..zalezi natom do akeho stadia zavyslosti ste sa uz dostali ale nikomu to neprajem aby to co len vyskusal nie stim este dalej pokracoval..JA mam stym skusenost bohuzial 5 rokou niektory aj viac a vedeli by otom este viac napisat.velmy tazko sa stoho dostava dokonca aj ked clovek sam chce tak to niekedy nedokaze pretoze skor ci neskor pride jeden abstak za druhim a otom asi vela ludi na fore nema skusenost ..nehovorim otom ze clovek vydrzi bez drogy par mesiacou ..Pride taky okamich ze nastane taky abstak s ktoreho sa moze dana osoba aj zblaznit a chytit neaku psychozu ked mozog nedostane danu latku.JA len tolko velke varovanie a ty ktory stim uz ziju tak bohuzial patrim medzi ne.Este napisem ktomu nieco ako to proste je:Je to velky a dlhy vlak s ktoreho uz nikdy nedokazes vystupit..mozes ho len na chvylu zastavit!
charakter si vytváraš ty sám, piko s tým nemá nič spoločné pokial mu to nedovolíš... slová ako z kurzu závislých, a predsa sú pravdivé... je také jednoduché skončiť z pikom, stačí si ho nekúpiť... závislosť (triaška beznádeje) je mýtus ktorý prežíva každý feťák, pritom existuje len v jeho hlave... fetka zamysli sa čo ti dáva a čo bere tá kryštalická sračka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
170 komentov
ja to osobne uz neznasam .. a ked vidim ludi, teraz ako na to ficia.. niektorych ked stretnem v meste je mi z nich zle
mne sa to podarilo .. nechcem teraz vyzerat ako tazka fetacka.. ale stratis vsetkych dobrych kamaratov
Nasledky ostanu hlavne na psychike ktoru uz uplne neposklada ani tym psychologov..
to je tiez jeden z dovodov zacinania s tym....ale nic moc lebo ostane ti to a pomaly zacnes zabudat na vsetkych nie len na byvalé
ale piko je super vtedy ked na nom prave ficim,ked sa zabavam,mam silu,energiu!!!
mam priatela ktoreho velmi milujem,sak samozrejme on mna tez.. nikdy sme sa nepohadali a sme spolu uz dlho...ale mali sme medzi sebou niekedy take mensie vymeny nazorov a to len kvoli piku!!!nahnevam sa, ked povie ze ma tym nechce krmit(aby ma uchranil od toho),alebo ked ma piko on a ja nie......az raz povedal jednu vetu:,,pre vyj*bany pervitin sa pohadam aj s frajerkou,to je v p*ci!!,,a ja som si to hned v tom momente uvedomila,ze ziadny chvilkovy stav mi nestoji za to,aby som si pokazila celozivotne stastie!!!utekala som za nim a hned sme sa udobrili....
Pedro69: hej hej,hlavne vtedy som ja uz dostala strasne nervy,bolo mi zle,potrebovala som sa odstrelit znova a on mi neda! ale nevadi,radsej budem bez pika a bez mojho milassika...on isiel NIECO vybavovat a ja som bola s jeho bratom a takym kamosom...a s nimi som sa potom nahulila..zahnat nervicky..
Raz som si tak povedala ze sa budem ucit a ze aspon sa namotam na ucenie...no ja sprosta som si sadla pred pocitac a nie a nie sa od neho odtrhnut..bez problemov vtedy stravim pri nom aj 10-12 hodin vkuse a vypit 4 litre vody...za triezva by ma jeblo!!!!
Formuje.. ale do takej miery, ze ho zmeni az tak ze nepoznavame sami seba..
Ja ked sa pozriem do zrkadla nevidim tam seba.. uz je to niekto uplne iny, cudzi.. niketo koho nepoznam..
aj mna to dost posilnilo..
uz velmi nic dobre neocakavam preto uz sa ani tak lahko v niecom alebo niekom nesklamem..
no celkovo mam pocit ze som za ten cas moc dospela a zmenila sa.. k lepsiemu ako inak
hm a inak k teme,ci pervitin ako taky nici charakter. naozaj som ho sama nikdy neskusila, hodnotim len podla ludi, ktorych som pozorovala v mojej tesnej blizkosti a s ktorymi som sa o tom rozpravala. paranoju a ine efekty hadam spominat nemusim. stratu priatelov a "priatelov" taktiez nie . a stratu vlastneho ja? prosim vas a ktora zavislost na nejakej toxickej latke toto vsetko nerobi? ci v mensej alebo vacsej miere?
Niesu to sracky.. mna to naozaj posilnilo a velmi..
Inac ja som na teba vtedy zabudla prepac.. uz asi niesi v po co ?
ale nie...
oci otvorene az dokoran,vyzeram jak ropucha... suche pery,cervene oci,....a kedze som len par hodin po ehm,ehm....podlamuju sa mi kolena!!!!to bola burka.. jezisi.....jebe mi...mna si nevsimajte...papa!!!
Aaa kua som si ta s niekym poplietla
sorry..
Kleo0511
Davaj si pozor..
jebte na to...
Nj je super mat kridla ale stoji to zato ?
pokusov prestat bolo pocas tych 6 mesiacov viac, ale kazda dalsia recka je horsia a horsia. tato posledna skoncila tym, ze som sa vratila k pichaniu a to je u mna uz konecna... neviem ci ste zazili ten pocit, ze kazda dalsia davka moze byt posledna, lebo poslednu dobu mi to uz zacalo sposobovat srdcovu arytmiu, len pud sebazachovy uz asi nefunguje.
ale v podstate to, ze sme sa k tomu vratili je len to, ze sme to chceli... aj ty aj ja sme vedeli, ze to raz pride... len ja som stale tvrdila, ze to uz nedojde.. a prislo to tak necakane.. s kamoskou z liecenia sme sa nafetovali.. a viedli "mudre" reci o zivote. booze, ake trapne a "mudre" sme boli. az na to, ze ona sa vratila po 2 dnoch naspat do Londyna a ja naspat do pekla. niekedy sa snazim si nahovorit, ze sak to zvladam, ze ved picham len parkrat denne a to neni hrozne. Lenze ked dojdu dojazdy, viem, ze som v pi*i.. Niekedy sa zbadam, ze som ako debil, mam vselijake tiky, furt sa mrvim a navyse napr. tiky s ustami si uz ani neuvedomujem...niekedy si sama pre seba vydavam take divne zvuky.. ako ked si niekto pospevuje. Mozno ta predstava je smiesna, ale ked sa zbadas ako ti je.e , tak ti ide do placu. Plus u mna neni schiza ze prestat a neprestat, ale take ze zacinam rozpravat sama sebe akoby sme boli dve. co sa tyka "poslednej" davky, to sa neda. Ked som este brala hacko davno, tak som si kupila smrtelnu davku, ale ked som si to sla supnut, tak ma nieco v prostred "vykupenia" zastavilo, asi to boli zvysky pudu sebezachovy, ale ten uz je teraz prec. Lenze supnut zlatu strelu nic nevyriesi. Jasne, mali by sme pokoj, ale na druhej strane akoby sa citili nasi najblizsi. je to mozno blbost pre niekoho, co poviem, ale napriek tomu, ze sa likvidujeme a oni to vedia, stale je tam nadej, ze sa mozno zbadame a bude fajn.../alebo to bude opacne/. ale mnohych rodicov ta nadej drzi ako tak pri zivote.
blessed love,
jackal.
Mas pravdu niekde v nutri som vedela,dufala ze este pride den ked si este slahnem.Vedela som to ale snazila som sa presviecat okolie a hlavne samu seba ze to je blbost a ze to nepotrebujem.Ale sama vies ze takto to nejde do nekonecna...Vela krat za tie 2roky co som bola cista som mala co robit aby som sa nerozbehla a nesla si nieco na rychlo zohnat.Potom to doslo samo ked som to nevyhladavala a nebola som pripravena a tak sa to vo mne zlomilo a znova som v tej pi.i kde som bola aj predtym no je to este 5krat horsie.Tiky, zmeny nalad, depky, vsetko je to tu zas ale 100krat silnejsie.V noci sa trham zo sna, cez den mam tak isto tiky,komentujem si a kecam sama so sebou...viem o com pises uplne som sa tam nasla
ze ma niekto 16 a lieta v piku? ehm, mam dojem a silny pocit pravdivosti faktu, ze sa medzi nami potuluju ludia, ktori zacali omnoho skor a v 16tich uz boli v inaksich srackach.
osobne si myslim, ze po nejakom pikerskom obdobi (alebo este v nom) je kazdy clovek iny. ked je niekto sfukany tak z neho uz nehovori jeho ja. alebo z neho hovori to ja, ktore sa v normalnom stave snazi potlacat.
no. kazdopadne... davajte na seba pozor. a co vam chcem povedat je, ze ma mrzi, ze k tomu, aby ste zacali vidiet veci, ktore vidite teraz alebo neskor uvidite, ste sa museli dostat srkz drogy...
peace
piko podla mna nici charakter cloveka.. nenavidim tuto drogu, pretoze koli nej som prisla o lasku...
super skladba je od 2h+ - Neopustaj sa..
a drzim palce vsetkym co s tym bojuju..peace
teraz ako sa mam na seba pozerat do zrkadla???
Nemas pocit ze teraz ked sa donho pozeras tam nieje niekto iny ako pred tym?
Ja tu osobu co sa zo zrkadla na mna diva niekedy ani nespoznavam..
no v momentalnej chvili je to strasne...teraz mam tie krute dojazdy..nevladzem ani sediet na tejto vyheganej stolicke a cumet do monitora.no zatial nemozem zaspat,lebo mam povinnosti..oproti sebe mam zrkadlo..
po fyzickej stranke vyzeram..ani neviem k comu to prirovnat,ale jedine pekne sa mi paci moje dobre tvarovane obocie...
inak su na tom oci jak gulomety-cervene ako jahody,pod nimi narysovane polkruhy s polomerom 3cm,mierne vycnievajuce licne kosti,popraskane pery....ale inak je to pohoda..
Takto som to nemyslela..
jasne,viem ako si to myslela.
nemusim sa ani pozret do zrkadla,staci mi ze to citim,ze to neni take ako to bolo...
Nikdy uz to nebude ako bolo..
mozno ano , mozno nie.
ale netreba sa sa lutovat.nadej predsa este nezomrela,ta zomrie spolu s tebou...
nikdy nie je neskoro na napravu..
Napravit sa to da ale zabudnut nie.. uz vzdy to bude tvojou sucastou..
Lutovat sa nebudeme, staci ze nas lutuju ini
Ten pravy neprepnuty sa ozval
Ze co moja?
zabava konci ked ju ty ukoncis
nenavidiet a napriek tomu ho stale davat do seba...
Presne tak !!! ....
Ja to nejak vydrzim.
Vyjebane piko,milovane piko...............Schizo...
Cez tieto dva tyzdne len robim,spim,zerem,uz mi s toho kvalitne previera.
Keby aspon nejaky ten tramac.....KRIZA!
To si na dojazde pocuval tu songu?
Inak aj mne sa moc paci a ked som ju prvy krat pocula mala som vseliake pocity no nerozplakala som sa ..
Screaming
Niesi sam co ma krizu..
Ona nato pride az ked bude neskoro..
Mas pravdu no este horsie by to bolo keby si dalej daval..
Mal by si byt na seba hrdy, ze sa drzis 8 mesiacov.. to je dost.. niekomu je aj mesiac neskutocne vela a aj tak sa k tomu stale vracia.. nieje lahke nedavat ale tebe sa dari tak to bude uz len lepsie
To si hovori kazdy.. ale ked to skusi tak zisti ze to nieje take lahke a ze ho to stale laka a dava dalej a dalej....
Ziadna pevna vela sa na piko nechyta.. to raz urcite pochopis..
a uz si to skusala?
Pochybujem.. hehe
4 a pol mesiaca je este velmi malo..
Ked budes natom tak dva roky tak pochopis o com som pisala vyssie
Psychonaut : ehm, 16 rokov je este ten lepsi pripad
mne je len luto tych mladych ludi, ze to takto riesia.. uz ked ma niekto nad 18 - 19, viac menej si to vie sam zmanagovat, ale 15 - 16 rokov je smutok
Nic proti tebe Pikova9, neber to osobne
Tie 3 veci na pusty ostrov.To uz radsej classic.SEX DRUGS and Rock and Roll...................
ked sa mi v 16ke vyskytla moznost na ecko, okamzite som ju vyuzil s tym, ze to uz so mnou nieco spravit musi.. aj spravilo, bol som cely zabrzdeny, ale euforiu som nepocitil teda vobec.. mal som ho asi 6-7 krat, dvakrat som ho aj rozdrveny snupol, ale vsetko to bolo to iste.. (viackrat mali aj kamarati rovnake ecko, takze chyba nebola v droge)..
cca pred 6mesiacmi som sa prvykrat dostal k piku.. bol som opity, kamarat ponukol a ja som neodolal.. bola to pokial viem nejaka bezna davka.. jedine co to so mnou spravilo bolo, ze som takmer okamzite vytriezvel a vsetka tekutina mi chutila ako alkohol ..
no a naposledy, asi 2mesiace dozadu som dal lsd, jeden cely dielik, aj ked ma viaceri upozornovali, ze na prvykrat bude uplne stacit aj polka.. a prezil som peklo.. nedokazal som vyratat 2+2, nevedel som kto a kde vlastne som, co sa stalo.. bol som paranoidny, zdalo sa mi, ze kamarati co tam so mnou boli a davali na mna pozor, ma ohovaraju, smeju sa mi, chcu mi nieco spravit.. bol to dost silny zazitok.. zrejme bad trip taze ma toto jedine laka vyskusat to este raz..
viem, ze moj prispevok neni moc k teme pervitinu, ale chcel som sa len podelit o svoje skusenosti a opytat sa, ci ma niekto podobne? ze na neho posobia drogy inak nez na vacsinu ludii?
Screaming
Kazdy podla svojej chuti
Ale napriklad pri tom piku som bol v dobrej nalade (dost opity), nemal som od toho velke ocakavania (pocul som,ze pri prehnanej tuzbe to moze mat negativny efekt) a aj tak nic z toho..kamarat ktory mi to dal hovoril,ze on bol z toho v pici este na druhy den v skole.. (Mali sme to vecer okolo deviatej)
A tam hore ma asi radi nemaju,lebo ja ten pocit zazit chcem,preto som to predsa bral
Iba jedenkrat sa to trocha podobalo stavu aky vsetci opisuju.. Na stuzkovej som vypil asi 3deci fernetu,nejaku vodku, ptm som mal dve kolesa,na ne vypil asi liter cerveneho a cely cas fical na poprovi.. Pocit na druhy den si asi viete predstavit..srdce mi islo rozjebat a za to mi to zas nestoji
mas velmi silne reci a snad sa mozno vdaka nim z toho lahko dostanes..
pokial to 15roc dieta neskonci na psychiatrii s trojitou schyzou tak ma stastie.
btw.. uz si si vobec niekedy precitala, ako piko vplyva na mozog?
Aaaa.. je to otazka veku
Extaza toto všetko o čom sa tu píše... to mi taaak niečo pripomína
Hmm... nooo moja a vies, ze aj mne.. asi preto ze sme si to prezili spolu
Hej ja viem, aj ja som mala take nazory na zaciatku.. to kazdy.. no az neskor sa ukaze ako to naozaj je
Teraz ked to vidim je mi az zle z toho.. kam to viedlo...
tieto slova boli venovane nemenovanej ,,Osobe´´...
a miznu ziarovky
jedine s cim sa stotoznujem je tvoje posledne "aaaach"
Piko je to najskurvenejsie svinstvo....
a odkaz pre tu trapku PIKOVA9 dievca nevies co pises si absolutne mimo a ked prejdes peklom potom budes inak rozpravat to som si istaaa... aj ja som pred rokom o takomto case bola pikova kralovna a mudra jak radio... ale sak neboj sa otvoria sa ti oci... ale to uz bude neskoro...
ludia tusim je uz po diskusii, ale mam otazku a ako sa hovori za otazku nic nedas, ze ano.
moja sestra fici na pervitine, myslim ze je na tom dost blbo a fakt ze dost zle sa na to pozera, by som jej hrozne rada nejako pomohla, ale neda sa s nou moc hovorit.
tak som sa chcela opytat tych, co tu spominaju ze nejaky cas abstinuju, ze ci s niekym spolupracuju, chodia na nejaku terapiu, alebo ako sa vobec rozhodli ze s tym skoncia - nejaky moment? niekto nieco mudre povedal?
Viem ze ona sa musi rozhodnut sama a vsetky tieto zvasty, ale neni to bohvie co sa na nu pozerat, by som rada pomohla a netusim ako. Ma niekto pocit ze nieco mozem urobit?
diky diky za akekolvek nazory/napady/rady/kondolencie/..
chcem toho tolko zmenit, dokazat..ale neevladzem
Ahoj, hledáme dobrovolníky z řad lidí, kteří v nedávné době (ne déle než 2 roky) přestali brát pervitin po delší době jeho užívání (více než 1 rok). Měli bychom zájem o dlouhodobější spolupráci – vznikne výzkumná skupina, která se bude zabývat procesem přestávání s pervitinem. Jde nám o vlastní pohled lidí, kteří s pervitinem přestali ať už s pomocí expertů, nebo bez. Na výzkumu se podílí zástupci Masarykovy univerzity a Sdružení Podané ruce, o. s. Výzkumná skupina se začne scházet během podzimu 2011 v Brně. Podrobnější informace najdete v pozvánce do skupiny na www.bezperi.wordpress.com
Na Váš zájem o spolupráci či dotazy se těší
Hana Tomicová a Pavel Nepustil (nepustil@podaneruce.cz , 777 916 280)
a aj tak si nedam povedat!
no lenže nafetovaný dilino ju vyhodil a fetuje dalej. ostali mu len peniaze, dom, auto a najlepsi kamarat pervitin. skurveny kamart!!