Naši psi dnes roztrhali jednu sliepku, a oco ich chce dať za to odstreliť.. Existuje niečo, čím by som ich odnaučil trhať sliepky, popr. odhovoriť od toho otca?? Ďakujem
pozri sa otcovi do oci a vaznym hlasom mu povec ci si to ozaj chce zobrat na svedomie ...bude vrah a zhori v pekle .. a potom sa pozri do oci psom a povedz im to iste ... ak t o do jedneho dna ani jeden z nich nepochopi ... tak konecc ..game over ..niekto zomrie ..vzdy niekto zomrie ..vzdy to tak bolo aj bude ...
Zastrel otca, toto by spravil len chory kkt. Nevie si vychovat psa ale zvali nanho vinu... IQ 250 niektorych ludi, ci len si chce dokazat, ze on je CLOVEK a ma navrch?
fúha...pozerám, že odpovede jedna viac pomôže ako druhá...kde bývate? Skús navrhnúť, žeby ste psa niekam zavreli, aby nebol pri sliepkach, alebo by si sa postaral o to, aby sa to odnaučil...skús otcovi vymenovať klady psa tak, aby prevážili zápory a argumentuj (rozumne!) proti tomu, že má pre teba väčšiu hodnotu ako sliepky. Nepoznám povahu tvojho otca, ale v každom prípade držím palce a pridávam tak dalšiu odpoveď, ktorá ti moc nepomôže
keby uhryzol človeka tak nepoviem, ale sliepku?..tak niektoré psy majú trochu rozličné názory na iné zvery...ak je pes mladý tak ho to môžeš odučiť ak nie je tak len zariaď aby sa so sliepkami nestretával...náš vlčiak roztrhal 30 sliepok za 2 minúty susedovi...doteraz sa tvárime, že to bolo nejaké divoké zviera a vlčiaka sme len pokarhali ....určite nedovoľ ocovi aby psovi dačo spravil!
Ahoj mne toto isté urobil moj pes...no ja som ju zato tak vybila lebo to musis zbijes ju raz riadne a uz niekdy viac to nemusis potom robit.Potom som sa cely tyzden ani na nu nepozrela nechvalila,nehladka,proste nic a nikto iny...a ked sa pozrela na sliepku alebo len k nej isla tak som kricala fuj a ona odbehla rychlo prec.Proste byt tvrdí,a ked dojde k naznaku ze to chce urobit tak ju riadne vyhresit a zase ked je vsetko O.K.tak pochval aby vedela tie rozdiely co je dobré a čo nie! a odstrelit to Niee!!!popripada je ak mozes rozdelit sliepky a psy a otcovi nech vychladne hlava a je to normalne proste ze to urobili tie psy lebo to maju v krvi. aj moj pes niekdy nevidel a prisel a zahanal sliepky ako ovce do stada len nie zabijattt!!!! sorry za dlhy koment mozes napisat aj spravu ak chces lebo nie si jediny komu sa to stalo
Alebo mám taký plán v zálohe, že pôjdem bývať na dva týždne ku môjmu strýkovi, čo býva od nás cca nejakých 80KM a nedám vôbec o sebe vedieť, a ak si ešte stále bude potom stáť za svojim, tak tam ostanem dovtedy, dokedy ho to neprejde, a ak ich dá odstreliť, tak BYE už sa im neukážem nikdy na oči
No ak by si si dal záležať tak by sa ich odnaučiť určite dalo ale asi by som viac stavil na ten plot, prípadne psov uväzovať/zatvárať keď sú sliepky na dvore
Môj otec mi hovoril, že keď bol malý, tak mali fenku vlčiaka a počas hry roztrhala jednu sliepku. Môj otec potom fenku tou sliepkou zbil, aby si to zapamätala. Odvtedy ževraj žiadnu neroztrhala
Ach to sú rady zas tu sa črtá asi pokračovanie zábavno súťažnej relácie Vtipnejší vyhráva DDDDDDDDDDDDDDD neviem načo niekto chová psy ke´d sa im nevenuje??? jednoduchý spôsob je že psa vezmeš na vodítku ku sliepkam a ako náhle začne pripravovať štartovací manéver smerom na sliepku ale musí to byť v tom momente z celej sily ho trhneš za vodítko ale musí to byť tak citeľné aby ho až prehodilo vtedy ostane zmätený a ak to zopakuješ s príkazom nesmieš nejakých 20 -30 krát tak to zaberie a dá im pokoj ale musíš to robiť dovtedy kým s tým neprestane ... a aj ostatné veci sa dajú riešiť stačí si prečítať niečo z etológie a človek v tom má hneď jasno a nemusia sa strielať psy a roztrhať sliepky ...
naši kúpili sliepky nato, aby sa naša bitch odnaučila ich trhať. vraj bola u suseda. no a potom to bolo jednoduché. len bolo treba byť s nimi a keď sa o niečo pokúšala, tak na ňu nakričať. pes by to mal rýchlo pochopiť. pár dní sliepky zatvárať bez ľudského dozoru a psa k nim pustit stále s dozorom. moja skusenost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zastrel otca, toto by spravil len chory kkt. Nevie si vychovat psa ale zvali nanho vinu... IQ 250 niektorych ludi, ci len si chce dokazat, ze on je CLOVEK a ma navrch?
a susedove macky sa chodili hrat so sliepkami a uz nechodia bo sa nevedia dostat von .D
potom seba psa a ostatné sliepky
Prepáč. A psov to jednoducho odnaučíš alebo skôr neodnaučíš, tak že postavíš sliepkam plot, to je fakt.
a tvoj otec má povolenie na držanie zbrane?