Takze otazka je jasna.Ak by ste si maly vybrat chceli by ste radsej psika alebo fretku.Zvaste pri tom ako zijete a ci by ste sa zvladali starat o to zvieratko.Prosim napiste mi svoj nazor...dost ma to zaujima.
fredka je nieco mensie ako pes. ale aj psi su uz mensie dokonca ti vyklonuju co chces
a fredka? toto som nemal. o jeho chove neviem nic. podla toho kde by som zil. mat psa je pekne. fredka? nieco nezvcajne. skoda ze neexistuje peskofredka toho by som bral skor .
psa nikdy nehciteeee radim vaaam vkuse po nom treba utierat stanku a hovno...no fuj uz mi to total leze na nervy! vkuse musite nanho davat pozorrr nikde nemozem ist ani oddychnut si poriadne omFg
psa, a kebyze mam chapavych rodicov, tak takeho velkeho a hunateho a pokrceneho trocha, kt ked si lahne pred kozub (kt nemame), tak nevstane, len s mojou pomocou TAky by bol super
ja by som si určite kúpila radšej psa....neviem...ale myslím si že cím menžie zuby to má tým sú ostrejšie...takže fretka tým pádom u mňa končí...a počula som, že fretka hrooozne smrdí...ževraj niečo ako líška a to smrdí poriadne veru...aj keď sa aj fretka dá vycvičiť, nie sú to také povely ako u psa....pes 4ewa
fretka smrdi len kym jej nedas odstranit pachove zlazy. bratranec mal fretku a ona ho mala velmi rada, vobec ho nekusala, a strasne zlata bola vonku na voditku
ja osobne mam psika ktoreho mam strasne rada. fretku by som tiez prijala je to super zvieratko
Povedala by som že skôr psa...lebo si pokupujete fretky potom zistíte že vám nebude behať za zadkom a nebude vám olizovať tvár tak potom končia vyhodené...
@7 netrep keď nevieš... fretka neni hlodavec ale kunovitá šelma
@25 pach fretky nemá s líškou nič spoločné je to tchor
@26 vyoperovanie pachových žliaz je podľa zákona NRSR o ochrane zvierat trestné vzhľadom na to že je to zbytočný zásach do organizmu zvieraťa...
pripajam sa k Mirage + musim podotknut mam doma fretky 3 aj psa.. a keby som si teraz mohla vybrat bola by to jednoznacne fretka.. uz len koli praci,,a tak isto po financnej stranke.. fretka spi 20 hodin denne a dokaze sa naprogramovat tak ze je hore vtedy ked mate na nu cas,, nieje narocna a dokaze mat taky isty citovy vztah k majitelovi ako pes..
a co sa tyka toho ze " fretka kuse" ... ano je to tak fretka kuse ale jedine vtedy ak sa citi ohrozena alebo ked je zle vychovana pokial mate fretku od mala v kontakte s okolitym svetom tak sa dokaze zniest aj so psom aj s mackou..
a este dalsia vec co sa tyka toho ze " fretka hrozne smrdi " frezka patri medzi tchorov a je prirozdene ze ma svoj pach konec koncov kazde zviera je citit,,a fretku je mozno citi iba vtedy pokial sa zlakne a vypusti svoj "plyn" ale to sa stava iba vtedy ak sa citi ohrozena.. inak ma prijemny pach.. vecerny fet fretiek ...
takze ja keby som mohla tak si vyberiem freTku ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a fredka? toto som nemal. o jeho chove neviem nic. podla toho kde by som zil. mat psa je pekne. fredka? nieco nezvcajne. skoda ze neexistuje peskofredka toho by som bral skor .
psa by som si zobral asi
urcite sa da vycvict.
pes je viac citovo naviazany na seba..
fretka je iba taky hlodavec, na ktoreho aj tak zabudnes ked ti zmizne rychlo..
ale na psa budes spominat
pes je zas vseobecne lepsi
taky pes sa da vycvicit tak tu nerob z toho nejake pohromy
mojho psa by som nevymenila za nic,jednoznacne psa odporucam
@10 Takým ako si ty ani zvieratá do rúk nepatria... (úprimne verím že si niekto cez ten nick len robí srandu)
ja osobne mam psika ktoreho mam strasne rada. fretku by som tiez prijala je to super zvieratko
@7 netrep keď nevieš... fretka neni hlodavec ale kunovitá šelma
@25 pach fretky nemá s líškou nič spoločné je to tchor
@26 vyoperovanie pachových žliaz je podľa zákona NRSR o ochrane zvierat trestné vzhľadom na to že je to zbytočný zásach do organizmu zvieraťa...
a co sa tyka toho ze " fretka kuse" ... ano je to tak fretka kuse ale jedine vtedy ak sa citi ohrozena alebo ked je zle vychovana pokial mate fretku od mala v kontakte s okolitym svetom tak sa dokaze zniest aj so psom aj s mackou..
a este dalsia vec co sa tyka toho ze " fretka hrozne smrdi " frezka patri medzi tchorov a je prirozdene ze ma svoj pach konec koncov kazde zviera je citit,,a fretku je mozno citi iba vtedy pokial sa zlakne a vypusti svoj "plyn" ale to sa stava iba vtedy ak sa citi ohrozena.. inak ma prijemny pach.. vecerny fet fretiek ...
takze ja keby som mohla tak si vyberiem freTku ...