Kamaratka ma v byte jack russela ale lahko si ho pomylis s torpedom taky psik sa hodi do bytu jedine v pripade ked mas na nho vela casu a hlavne moznost ist s nim niekam na luku a poriadne sa vybehat. Aspon tento ma energie za styroch a potrebuje sa aktivne hybat, dlho neobsedi. Ked sme u nej na navsteve a nahodou si na 3 minuty lahne vzdy hovorime ze sa dobíja, nie že oddychuje
Kup si yorkshira, aj keď všetci na nich picuju, ale je to ten najkrajsi, najmilsi, najkludnejsi a najpritulnejsi psik ktory neplzne a aj ked hovoria ze niesu mudre ten môj a celkovo ktorych poznam su strasne rozumne psiky a posluchaju.
v podstate každý pes môže byť v byte, keď mu venuješ dostatok času a budeš ho pravidelne brávať na dlhé prechádzky, venovať sa s ním športu, atď., podľa potreby daného jedinca.
jack russel je hrozne hyperaktívne plemeno. jazvečík až tak nie. ale ak chceš skôr gaučáka tak popremýšľaj nad inými plemenami.
Neverím že nieje vsak si vyhladaj na bazosi a zarucene do 40 km najdes. My sme si tiez boli vziat v meste o 32 km dalej ale isla by som si pre nho aj na kraj sveta pre takého miláčika
Tie smajliky si nevsimaj ked sa hovori o psikoch musíme dávať vsade srdiecka som velmi psoidny clovek
@falanga ak nemáš vyhliadnuté konkréte plemeno tak útulok je dobrá voľba ako radí @chanteuse ... ale teda každý pes potrebuje nejakú aktivitu, no povedzme, že by sa ti mohol hodiť maltézák, bišón, pudel, shih tzu, čivava, mops, cavalier king charles spaniel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jack russel je hrozne hyperaktívne plemeno. jazvečík až tak nie. ale ak chceš skôr gaučáka tak popremýšľaj nad inými plemenami.
Tie smajliky si nevsimaj ked sa hovori o psikoch musíme dávať vsade srdiecka som velmi psoidny clovek