najprv skús zistiť príčinu štekania. teba ako vodcu svorky by mal absolútne rešpektovať a má byť ticho nech sa deje čokoľvek keď mu zakážeš štekať. popracuj na svojom postavení vo svorke
nervák... môj nešteká na čoklov vonku, na druhej strane všetci psy štekajú po ňom.. čo mi príde choré, mám pocit že 90% zo všetkých psov sú agresívni a to hlavne tie krpaté hnoje.. nech mi ešte raz niekto povie že pitbull je "bojové" plemeno
@andertvpa niečo na tom bude ..však oni mali byť takí malí rozkošní mierumilovní psíkovia a sú to besní hnidáci! /...aspoň som teda sná%d správne usúdila, že máš maltezáka
@holandskasalama áno mám, oni majú tú nevychovanosť už v povahe a to proste nejde prevychovať tiež som si myslela že to bude úplne rozkošný pes a on práveže breše najviac zo všetkých psov a dovoľuje si aj na tých najväčších
@andertvpa no môj bol prvé dva roky úplne rozkošný potom začal vyštekovať a dovolovať si, a je pekne nevychovaný. čo je samozrejme aj moja chyba, ale určite to má aj v povahe ako vidím ...ale zase pred tými najväčšími ten môj uteká kade ľahšie ...rozmýšľam, že si viac naštudujem toho Znalca psej duše, počula som na to pozitívne ohlasy
@holandskasalama môj začal byť taký po návšteve psieho salóna, úplne sa bojí ľudí od vtedy a tiež som si myslela že je to len tým alebo tiež že je to moja chyba ale som si všimla že to väčšina maltezákov je taká to môj mal rok a cez plot celé dni brechal do trikrát väčšieho nemeckého ovčiaka ja som videla v televízii že prevychovávajú aj tie najbeznádejnešie prípady a vždy sa im to podarí ale maltezáka som tam ešte nevidela tak neviem či aj to sa dá
@andertvpa ako pozerám máš dosť napozeraných tých maltezákov ale asi máš pravdu, keď sa zamyslím, tiež sa mi zdá, že všetci sú takí uštekaní, neposlušní teda, predpokladám, že máš psa a nie fenku, fenky sú určite stokrát poslušnejšie ...psí salón, ok viem aspoň kam ho nedávať .. a k tomu ovčiakovi, "cez plot" ak by tam plot nebol, ver tomu, že by nebrechal
@holandskasalama tak to mám, veď ten čo na seba najviac púta pozornosť je maltezák a to sa nedá nevšimnúť, oni to majú v krvi áno psa mám a fenku poznám len jednu a tá je úplne poslušná ale už viackrát brechal na väčšie psy aj keď nebol plot, nemá rešpekt žiadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale šak aj ludia na seba štekaju a nikto to nerieši
Aj môj bígel šteká ako idiot. Vtedy ho zoberiem na ruky a je ticho.