Keď počujem ako tvoje srdce bije iba pre mňa mam strach že to nie je pravda že to je len sen. Rozmyslam co bude dalej ak to bude pravda mozno z teba navzdy ochoriem, myslel som si ze si iná ze i ako anjel ktorého mi nikto nevezme. Tato piesen je pre teba
@jurino555 omfg hanbI z mäkkým I!!! mňa šlahne!!!! má to byť s Y (hanbY)!!! waaa... čo sa toho textu týka, presne ako povedala @mielikki , je to príliš gýčové
jezis davate mi tu navrhy na metal ved ja metal milujem hravam ho uz vise 7rokov a co mam babe zacat hrat toto sa zebudte , nechcem vediet odkial sa mam inspirovat chcel som len vediet nazor
mne sa to zda zle, ale ak je to tebe blizke a frajerka ta miluje, tak zrejme bude mat rada aj toto, kedze to je take na tvoj styl, alebo ako to povedat
@jurino555 Neznášam slovo PRESLADENÉ ... mám na to alergiu odkedy som počúvala že Sinéad O´Connor je presladená .. piču je presladená, je skvelá ... ale toto je moc.
Ja píšem tiež. A tiež vo väčšine o láske (viď. v blogoch) ale ja to takto priamo nehovorím. Lebo keď to hovoríš priamo, vyznie to ako klišé. Ale myšlienka neni zlá
@jurino555 to je kruteeee! a co pocuva? no name?! sak nech sa prispobi ked uz chodi s takym metalistom co je aj v kapele nie? moja mama nepocuvala kryla a otec jej hral salome. tak?
@bunniska akoze nechapem preco by sa mali partneri prisposobovat hudobne az do takej miery, ze jeden zacne pocuvat to, co pocuva druhy, aj ked sa mu to nepaci
@bunniska no ved ked sama si myslis, ze "nemusi pocuvat metal, ked ho nema rada", tak preco by on mal pre nu vytvorit metalovu pesnicku, ked ona metal nepocuva a nema rada
viem si predstavit, ze by som chodil s niekym, kto by nemal rad hudbu, ktoru mam rad, keby to bolo v norme. ak by vyslovene neznasala vsetko, to by mi vadilo, ak by len dobrovolne nepocuvala, ale nevadilo by jej byt pri mne vo chvili, ked pocuvam, pripadne by bola ochotna ist na koncert sem-tam so mnou a podobne, uplne v pohode. okrem toho pocuvam kadeco od metalu cez rock, punk, jazz az po pop, takze dost mala pravdepodobnost, ze by sa nenasli ziadne kontaktne body v ramci hudby. uznavam, mrzelo by ma, keby mala zly vztah k mojej oblubenej hudbe, ale tu sa jednalo, mam pocit, o inu situaciu. keby som vedel, ze nema rada punk, tak jej nevymyslim punkovu pesnicku, hoci by pre mna punk bol najoblubenejsi styl.
@pubertslatinocelny ale mozno prave keby si jej zlozil peknu pesnicku v tvojom style zistila by ze je pekny a mala by ho rada no nie? aj tak je ten chalan divny ked sa pyta na nete ci ma hrat svojej milej pesnicku. celemu birdzu sa to pacit nemusi a ona z toho moze byt na makko nemyslis? :/
najhorsie ze tato piesen sa tu rozobera ako niaky hit od metallici ved som to sem dal len preto aby som sa nemusel hanbit to zahrat frajerke nejde o nic !!!!!
@jurino555 tak ked ho len nepocuva ale ma rada tak kde je problem? ako mozes mat nieco rad a nepocuvat to? :/ pozri chapec mas 18 a je to tvoja priatelka ty sam by si mal vediet ci je to pre nu trapne alebo nie. mne to trapne je a co teraz? moznoze ona z toho vymekne.
@bunniska mozno ano, mozno by to sposobilo zmenu v jej postoji k tomu stylu a s tym suhlasim tiez, ze ja by som so songom pre dievca nesiel takto verejne pred inych ludi.
@jurino555@31 preco ved pozri tu ta nik nepozna, cize song (navyse davas len text, hudbu nikto z nas nepocul) prijmeme neutralne, kdezto tvoje dievca ta ma rado a preto bude ovela menej kriticke (pravdepodobne). ak sa nehanbis ho predlozit nam, isto sa nehanbi predlozit ho jej, hadam doverujes svojej frajerke viac ako cudzim ludom z netu
Suséédé susééde budzéme se hnévát, kéď vááš kohút budze našé slépky jéébááát... V rieke Ondrava plávalíí hovná trííí, lidé si myslééli že sú to óóndatrýýý... HÉJ RUP..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Mne to zas pripomína tie naše slovenské popové odrhovačky čo hrávajú v rádiu.
Ak chceš poriadny text, tak sa nechaj inšpirovať SlipKnoT- All hope is gone.
Ja píšem tiež. A tiež vo väčšine o láske (viď. v blogoch) ale ja to takto priamo nehovorím. Lebo keď to hovoríš priamo, vyznie to ako klišé. Ale myšlienka neni zlá
@jurino555a kto povedal ze ju mas nutit?
viem si predstavit, ze by som chodil s niekym, kto by nemal rad hudbu, ktoru mam rad, keby to bolo v norme. ak by vyslovene neznasala vsetko, to by mi vadilo, ak by len dobrovolne nepocuvala, ale nevadilo by jej byt pri mne vo chvili, ked pocuvam, pripadne by bola ochotna ist na koncert sem-tam so mnou a podobne, uplne v pohode. okrem toho pocuvam kadeco od metalu cez rock, punk, jazz az po pop, takze dost mala pravdepodobnost, ze by sa nenasli ziadne kontaktne body v ramci hudby. uznavam, mrzelo by ma, keby mala zly vztah k mojej oblubenej hudbe, ale tu sa jednalo, mam pocit, o inu situaciu. keby som vedel, ze nema rada punk, tak jej nevymyslim punkovu pesnicku, hoci by pre mna punk bol najoblubenejsi styl.
@jurino555 @31 preco ved pozri tu ta nik nepozna, cize song (navyse davas len text, hudbu nikto z nas nepocul) prijmeme neutralne, kdezto tvoje dievca ta ma rado a preto bude ovela menej kriticke (pravdepodobne). ak sa nehanbis ho predlozit nam, isto sa nehanbi predlozit ho jej, hadam doverujes svojej frajerke viac ako cudzim ludom z netu
a este napise ze aby sa nenusel hambit to zahrat frajerke! to co je? a ludom sa hrat nehambi?!