ale inak nie len elektronicku hudbu.. to teraz tak najaktualnejsie..vzdy sa mi pacila aj vazna hudba, atmosfericka..alebo daky jazz dobry..hocico, nie som vyhranena na jeden styl.. ale vseobecne mam asiradsej skladby bez spevu
Milujem takú hudbu.. alebo hudbu ktorá zahŕňa aj spev, ale taký ako povedala @Feex8 nerušivý, ako majú eRa, Enya, Loreena McKennit, Vangelis a iní
Ale z čisto inštrumentálnych vecí (aby som sa držal témy) môžem dať pár ukážok
Rondo Veneziano, taliansky komorný orchester hrajúci barokovú hudbu do ktorej ale zakonponovali pár novodobých nástrojov (bicie, basa) a rockových rytmov (podobne ako už spomínaná eRa - pre zmenu francúzsky projekt - urobila niečo podobné so stredovekou hudbou) Výsledný efekt je úchvatný
Potom samozrejme soundtracky, v tých podľa mňa žije ďalej klasická hudba jeden príklad za všetky ( a že ich je veľa )
hm.. a čo také stredoveké/rannorenesančné skladby
klasickú hudbu tu už spomínal kdekto, a nedivím sa, lebo tú nič netrumfne aj tak
(ah @narazuvzdornaa ty už si sem dala Noc na lysej hore... kurnik Nevadí, s videom z Fantázie (1940) je to lepšie )
a tak.. je nemožné mať rád iba jednu to môže povedať len niekto kto toho počul veľmi málo ešte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Korpiklaani - Pine Woods
Korpiklaani - Pixies Dance
korpiklaani - Juokse sinä humma
and many others
A ešte táto z Donnieho:
Fucking amazing.
Desiatky coverov, ani jeden sa originálu zďaleka nevyrovná.
Dosť zaujímavý článok: » en.wikipedia.org/wiki/Grieg%27s_...
---------------
tato je ovela krajsia... Blíž k tobě Bože muj... len ticho, krb a ja... samota...
...tie vykriky na konci si nevsimajte... nemozem za to ze to pouzili aj v Titanicu
ale tak napr
(loopované niekoľkokrát, aby to bolo dlhšie)
je jedna s tých lepších...
teda pre mňa
Milujem takú hudbu.. alebo hudbu ktorá zahŕňa aj spev, ale taký ako povedala @Feex8 nerušivý, ako majú eRa, Enya, Loreena McKennit, Vangelis a iní
Ale z čisto inštrumentálnych vecí (aby som sa držal témy) môžem dať pár ukážok
Rondo Veneziano, taliansky komorný orchester hrajúci barokovú hudbu do ktorej ale zakonponovali pár novodobých nástrojov (bicie, basa) a rockových rytmov (podobne ako už spomínaná eRa - pre zmenu francúzsky projekt - urobila niečo podobné so stredovekou hudbou) Výsledný efekt je úchvatný
Potom samozrejme soundtracky, v tých podľa mňa žije ďalej klasická hudba jeden príklad za všetky ( a že ich je veľa )
hm.. a čo také stredoveké/rannorenesančné skladby
klasickú hudbu tu už spomínal kdekto, a nedivím sa, lebo tú nič netrumfne aj tak
(ah @narazuvzdornaa ty už si sem dala Noc na lysej hore... kurnik Nevadí, s videom z Fantázie (1940) je to lepšie )
a tak.. je nemožné mať rád iba jednu to môže povedať len niekto kto toho počul veľmi málo ešte.
» www.youtube.com/user/rozkrokokr...
» www.youtube.com/user/rozkrokokr...
tuto pesnicku zboznujem
=>
Apocalyptica - Path
+ moja srdcovka Apocalyptica - Bittersweet