@terka3016 Myslim si ze pri behu by sa nemali pocuvat pesnicky mala by si sa sustredit na cestu a na beh lebo moze sa stat ze nebudes pocut auto a zrazi ta jedine ak behavas po dakej luke alebo po lese.
@omegared ja nezvyknem behat medzi autami, ale diki za varovanie @courtneylovegrunge rammstein aj mna zvykne prebudit, tak vyskúšam aj tvoj druhý typ a som zvedavá :tralala: @cabicabi no aj ja radšej za tmy, ešte chvilku čakam a teším sa už @orphanka poood!!! hneď sa ti bude lepšie spať
Mne najlepsie funguje hiphop, pretoze pri nom si udrzim normalne tempo a nerozbieham sa ako blazon, ked pocuvam nejaky metal. Na Dilated Peoples som teraz fical, Moju Rec viem uz celu naspamat. Ale moj behaci evergreen je Weak Become Heroes od The Streets
@terka3016 U mňa idú Rise against, niekedy dubstep, subways, placebo(áno placebo má niektoré pesničky, ktoré sú behateľné) ale v podstate čokoľvek čo nie je príliš pomalé a čo má ako tak stály rytmus, pretože pesničky pri ktorých sa to mení ma rozhodzajú, keďže poriadne ešte nie som naučený s udržovať rytmus dýchania.
Áno, lepšie sa mi tak behá, aspoň toľko nepočujem, ako fuňím
Hudbu všelijakú, rôzne žánre... celkom sa mi páčia napr. staršie veci od Rytmusa, H16, a pod. (inak tento štýl nepočúvam, len pri behu ma vie občas nakopnúť)
@7 čo mi pripomína, že minule som eminema zvolila na šoférovanie - nebol to najlepší nápad ale na beh je podľa mňa viac než vhodný, hlasujem za eminema.
ja behávam večer za tmy a hudbu pri tom jednoducho musím mať! ... najlepšie je niečo čo ťa motivuje - to je samozrejme u každého inak.. ale u mňa sú to tieto :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
skupiny: Alestorm, Running Wild...
prípadne hard rock - Airbourne
ale teraz idem behať bez hudby... nejak začínam mať problem byť poho asma so sebou, tak s tym idem dačo robiť!
@courtneylovegrunge rammstein aj mna zvykne prebudit, tak vyskúšam aj tvoj druhý typ a som zvedavá :tralala:
@cabicabi no aj ja radšej za tmy, ešte chvilku čakam a teším sa už
@orphanka poood!!! hneď sa ti bude lepšie spať
najlepsie pocut vlastny dych a kroky
Hudbu všelijakú, rôzne žánre... celkom sa mi páčia napr. staršie veci od Rytmusa, H16, a pod. (inak tento štýl nepočúvam, len pri behu ma vie občas nakopnúť)
niečo také pri čom sa dá behať a pri čom sa viem úplne odreagovať
*