neviem.. ale už asi 4 dni za sebou som počúvala v robote rádio a išla tam taká fajná pesnička, ale neviem od koho to je ani sa sa volá ale spieva sa tam že "if this is love then love is easy, love is the easiest thing to do.." alebo tak nejak myslím
ja nepočúvam rádio vôbec. ani fm. takže som dosť dlho nevedela, čo to je vlastne za pesničku a ja som nikdy daft punk nejako nemusela. ale postupne im prichádzam na chuť. aj tým starším veciam, a aj toto ma baví.
@19 povedal renomovaný hudobný kritik so všeobecným prehľadom, ktorý nie je výhradne zaujatý na jediný štýl.
hrozne, ale naozaj hrozne som tú pesničku neznášala... a keď som bola naposledy na prednáške o naj videoklipoch, zistila som, že je vlastne super no... nejako som pomenila časom vkus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
toto treba dať do rádia
Macklemore - Cant Hold us
Daft Punk - Get Lucky
Tinie Tempah - Trampoline
Wax - Rosana
Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell
a ešte nejaké Žijeme len raz "
ja sa vzdy smejem na tom klipe k tomu
a ešte Avicii - Wake Me Up
McFly-Love is easy
ale hej, ten posl. album je boží fakt.
ja nepočúvam rádio vôbec. ani fm. takže som dosť dlho nevedela, čo to je vlastne za pesničku a ja som nikdy daft punk nejako nemusela. ale postupne im prichádzam na chuť. aj tým starším veciam, a aj toto ma baví.
@19 povedal renomovaný hudobný kritik so všeobecným prehľadom, ktorý nie je výhradne zaujatý na jediný štýl.
napriek tomu si ho doma nepúšťam, ale aspoň nemám potrebu utekať z obchodu, alebo rozbíjať rádio, ak sa náhodou v blízkosti nejakého vyskytnem.
hrozne, ale naozaj hrozne som tú pesničku neznášala... a keď som bola naposledy na prednáške o naj videoklipoch, zistila som, že je vlastne super no... nejako som pomenila časom vkus...
toto je letný hit
Ale ne toto'
» www.google.com/url?q=http://ww...
... sorry, ak som na dačo zabudol