zabeus...lebo som dal pred dvomi dnami take video o mormonoch ze co si o nom ludia myslia a mi napisal ze ich nabozensky propagujem...tak som si myslel ze linky na videa sa sem nemozu davat
16. ja sa nestaram do tvojich nazorov tak ty sa nemusis do mojich...to som nenapisal...napisal som ze som si myslel ze sa sem linky na videa nemozu davat
a ty sa co staras do toho, ze ci tu je diskusia s linkom alebo nie? Na to tu su admini, nie? A ty si nepisal, ze si myslis, ze tu linky na videa nemozu byt, ty si napisal, ZE NEMOZU
A problem nebol v linku ale v metafyzickej teme.
BTW: mormoni su jebli, nechapem ako mozu dodrziavat tie svoje pravidla, ospravedlnovat ich bohom a pripravovat sa doslova o zivot. Nechutne sa nechali uveznit svojim vierovyznanim. A to ich spodne pradlo... Ok, uz nekomenutujem, je to o demencii.
19. no forum je na diskutovanie ale skor k veci...si vsimni ze kazda diskusia z tem ako laska a vztahy, ci sex a pod...sa zvrhne na hadku autora ci diskutujucich medzi sebou...ja vacsine pridam nazov k teme...ale ked napisem nejaku temu vzdy sa najdu ludia ktorych viac zaujima moj prispevok a hladaju na nom chyby a cokolvek cim sa by mohli do mna obut...radsej by som bol keby sa tu vzdy napise k veci a nie sa reaguje skor na nazory druhych ako na temu
21. vies o tom to je, vymena nazorov, ostatni sa potom uz lenb pridavaju k jednej alebo druhej strane a tym sa vo vseobecnosti urcuje, kto ma alebo nema pravdu aj ked o tom sa polemizovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Je rozdiel reklama a je rozdiel napisat o com sa bude diskutovat
14. vyzeraju tieto videa nabozensky???
a ty sa co staras do toho, ze ci tu je diskusia s linkom alebo nie? Na to tu su admini, nie? A ty si nepisal, ze si myslis, ze tu linky na videa nemozu byt, ty si napisal, ZE NEMOZU
A problem nebol v linku ale v metafyzickej teme.
BTW: mormoni su jebli, nechapem ako mozu dodrziavat tie svoje pravidla, ospravedlnovat ich bohom a pripravovat sa doslova o zivot. Nechutne sa nechali uveznit svojim vierovyznanim. A to ich spodne pradlo... Ok, uz nekomenutujem, je to o demencii.
ok, neskutocne ma to klati smiechom pod stol
S nim chcem urobit rozhovor!
19. no forum je na diskutovanie ale skor k veci...si vsimni ze kazda diskusia z tem ako laska a vztahy, ci sex a pod...sa zvrhne na hadku autora ci diskutujucich medzi sebou...ja vacsine pridam nazov k teme...ale ked napisem nejaku temu vzdy sa najdu ludia ktorych viac zaujima moj prispevok a hladaju na nom chyby a cokolvek cim sa by mohli do mna obut...radsej by som bol keby sa tu vzdy napise k veci a nie sa reaguje skor na nazory druhych ako na temu
20.
.. ide beat... umrem
typicka ukazka komercie
kriste, ty si tak seres do huby
vies preco sa do teba ludia obuju? lebo nepises k teme a vacsinou fakt blbe poznamky
22. Peter_piper:
1:35 ked urobi ten break step, plesne jednu číču po riti. JA UMIERAM!
Siii kuuul uz na pohlad,
zvonis ako v drinku lad
ty nesmies len tak stat,
tak hyb sa bejbe, tancuj!
ouuu jeeee, ten svet je iba naaas
uz ti hudba stupa do zil,
tak jej trochu veeer
ja s nim fakt chcem urobit rozhovor, ale vraj ma 20 rokov uz a droguje uvidim, ze ci sa mi podari zohnat nanho cislo
Idem na neho pozhánať číslo, potom s ním niečo vykoumáme
Ja som do skolky nechodila a teraz som hlboko traumatizovana z toho, ze som nic podobne nezazila...idem sa stazovat mame