Nejake vesele ale aj smutne pesnicky,ktore vam pripominaju vas terajsi/byvaly vztah?pripadne pesnicky,ktore ste pocuvali spolu? ktore sa hodia ku vzajomnemu maznaniu atd?
@rothschild ja netvrdim ze si nedrbol pesnicky, mne len pride divne ze tvrdis o rozbitych vztahoch inych na zaklade piesni ktore sa nezhoduju s tvojim predstavom romantickych pesniciek (to ci je dotycna pesnicka kybel sraciek alebo nie je vedlajsie)
A v pohode, nie si prvy ani posledny kto mi dal zensky rod
@assasins vypocul som si obe ... neviem ... co sa tyka kabatu ... mne osobne sa rock k romantike velmi nehodi, ale zase ... nuz neviem fakt ... predstavujem si jak sa bozkavam so svojou babou a spieva mi k tomu Pepa .... cele zle proste .... november, celkom pekna ... ale to skor keby sa bozkavali moji 40 roční fotrovci tak to hej ........... mne ide k romantike len rnb + nejaky soft pop .... proste take tie priteplene songy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale nie sú to zrovna pekné spomienky (ach) Teda mohli by byť, ale v inej situácií ...
na
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on
-,-
alebo
... fakt zvlastny svet
KAbát- Malá dáma
Guns N' Roses - November Rain
A v pohode, nie si prvy ani posledny kto mi dal zensky rod
A ja zas nemozem ani cítit tieto kktiny ako je rnb a podobné ..... To je vec vkusu
John Lennon - Jealous guy
...and many many more, ale tieto dve najviac
ale najviac :
a :
(aj keď v inej podobe som to na youtube nenašla :/ takže video si nevšímajte )
alebo So Beautiful
Ďalej by som mohla spomenúť Skillet, napr. Whispers in the dark
alebo Comatose
Od mojich obľúbencov mi nenapadá veľa piesní vhodných pre romantické chvíle, resp. s ľúbostným textom, no snáď táto:
Najčastejšie som ale lenivá na to, aby som si spravila vhodný playlist, a tak buď len zapnem rádio alebo pustím soundtrack z The Fountain .