Taaaaaaakze.Aka je podla vas najoblubenejsia rasa a aka sa vaas uplne najviaaaaac paaaaaaaaaci?Piste a mozte pripisat ci nejakeho mate a nejaku prihodicku s niiim.Milujem psiky takze piiiste.potesim sa.
no ja zboľžňujem labradarov.. mám kríženca labradora, ale v poslednom čase sa mi zapáčili yorksiry.. suseda má jedného, často býva u náš .. sice je to taka mrcha, dá sa veľmi ľahko nahuckať .. hh.. a neznáša hračkárske zbrane a tak proste haluz no..
ja mam najradcej madarsku vyzlu a border koliu ale asi secky no teda yorkov nemusim nemam rada male plemena ved to ma ani neochrani a okrem toho bastardov mam tes rada lebo su mudrejsie a nie su take nachylne na secko ostatne ako ciste rasy ja nemam psa ale chcem.....
Najviac sa mi páči Bandog, Cane Corso, Boxer, Argentínska doga, Pitbul, Staford a všetky podobné plemená. Jednoznačne perfektné psy ale všetci hafani sú krásni takže neni o čom
Ale aj tak je best moja boxerka a nemecká ovčiačka
Nuz ja mam rad velky hafanov cize od vlciaka vyssie Ti mali to ani nei su psi (bez urazky) ale fakt sa mi to nepaci a ked chcem hracku do kabelky tak by som skor tym slecinkam daroval vibrator a nie mini psa do kabelky
Doma mam Cane corso (strasne super pes milacik cislo 2 ca sa rasy tyka, doma je to jednotka potom mame irskeho vlkodava (to je cislo 3 v rasach doma cislo 2 a este mame slugu (chrt) sice chrty nemusim ale tento je zlaty
A cislo jeden psov co sa tyka je ceskoslovensky vlciak, ten je uuuplne naaadherny
mne sa páčia všetky ako sú mopsy,buldočkovia,buldogy a tak ...mám mopsa...a on je taký zlatýýý...vždy keď ho pohladkám na určitej časti chrba tak si prdne ...je to normálne ?
naj je samozrejme moj pes, čierny labrador krizeny s vlčiakom, pačia sa mi aj kaukazske ovčiaky,vlčiaky,labradory,bermsky salašnicky je tiež fajn, dogy...
@12 ja mam tiez maltezaka...Ano mozno ma nezachrani a zapreda ma za kus masa...ale je s nim sranda.a je to spolocensky pes a na to mi aj sluzi-je proste bohovyy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja mam najradcej madarsku vyzlu a border koliu ale asi secky no teda yorkov nemusim nemam rada male plemena ved to ma ani neochrani a okrem toho bastardov mam tes rada lebo su mudrejsie a nie su take nachylne na secko ostatne ako ciste rasy ja nemam psa ale chcem.....
Ale aj tak je best moja boxerka a nemecká ovčiačka
Doma mam Cane corso (strasne super pes milacik cislo 2 ca sa rasy tyka, doma je to jednotka potom mame irskeho vlkodava (to je cislo 3 v rasach doma cislo 2 a este mame slugu (chrt) sice chrty nemusim ale tento je zlaty
A cislo jeden psov co sa tyka je ceskoslovensky vlciak, ten je uuuplne naaadherny