ahojky Birdzaci! dneska som si vitlacila peticiu proti cirkusom so zvieratami a zbierala som podpisy, potom ma napadlo ze ci to je aj na nieco dobre, lebo ja to poslem slobode zvierat, oni to poslu vlade alebo komu a riesy sa to potom niako alebo sa to
Chcelo by to stotisíce (ak nie viac) podpisov, aby sa to začalo riešiť, ale ak je to nejaká oficiálna petícia zo SZ, tak by to nemusela byť až tak zbytočná robota.
Ja urobím petíciu proti gramatike na internete kua!
Holka,vitaj vo svete a hlavne na Slovensku,petícia nič nezmení.
Že pošlú vláde ma dorazilo prepáč,lebo to je tak trošku naivita,vláde na to kašle,nič nezmení a nič jej nepríde,niekto to hodí do koša.
youngy & naive :/
@crowley Všetky novosyntetizované látky (nielen kozmetika a pod.) musia prejsť cez sériu testov - robí sa to preto, aby sa zistil genotoxický účinok, ktorý by mohol ohroziť zdravie človeka. Patria sem aj pokusy na hlodavcoch a psoch. Sloboda zvierat spisuje aj petíciu aj proti tzv. vivisekcii, teda experimentoch zaživa.
(Ale neviem, či momentálne existujú dostatočne vyvinuté technológie, aby sa to všetko obišlo bez tých zvierat.)
V cirkusoch tie zvieratá mnohokrát týrajú, keď ich cvičia, množia medzi sebou príbuzné ako napr. biele tigre, ktoré z prírody vymizli a ktoré potom kvôli tomu trpia všelijakými vadami. To všetko len preto, aby sa na nich mohli ľudia zabávať a zaplatiť za to.
Máme reálnu možnosť zastaviť aspoň jednu z tých vecí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Holka,vitaj vo svete a hlavne na Slovensku,petícia nič nezmení.
Že pošlú vláde ma dorazilo prepáč,lebo to je tak trošku naivita,vláde na to kašle,nič nezmení a nič jej nepríde,niekto to hodí do koša.
youngy & naive :/
(Ale neviem, či momentálne existujú dostatočne vyvinuté technológie, aby sa to všetko obišlo bez tých zvierat.)
V cirkusoch tie zvieratá mnohokrát týrajú, keď ich cvičia, množia medzi sebou príbuzné ako napr. biele tigre, ktoré z prírody vymizli a ktoré potom kvôli tomu trpia všelijakými vadami. To všetko len preto, aby sa na nich mohli ľudia zabávať a zaplatiť za to.
Máme reálnu možnosť zastaviť aspoň jednu z tých vecí.
Kým sa budu mat deti v afrike tak ako sa majú jebem na zvery...