Zdravím ľudia. Dosť ma zaujíma tematika Petržalka 90 roky a v tej dobe kriminalita a drogy v nej. Ktoré časti Petržalky boli najhoršie a najnebezpečnejšie a tiež ľudia ktorý tu vyrastali alebo tu len niečo zaujímavé zažili by sa mohli podeliť o ich príbeh
Vidím ako sa Petržalka postupne strašne zmenila k lepšiemu a dnes ju vnímam ako úplne bezpečnú oblasť ale aj keď som v nej nevyrastal viem že kedysi v tých 90 rokoch a začiatku 2000s bola vnímaná ako nebezpečná oblasť kde bolo veľa dílerov, narkomanov a veľa kriminality. Chcel by som vedieť ktoré časti Petržalky, ulice, paneláky boli najhoršie a najnebezpečnejšie v tej dobe. Tiež ľudia ktorý tam v tej dobe bývali, vyrastali alebo len zažili niečo by sa mohli podeliť o ich príbeh. Pohľad človeka na toto miesto v tej dobe alebo niečo zaujímavé čo tam zažili. Myslím že táto tématika ľudí dosť zaujíma a viem že v z tej doby vzniklo strašne veľa príbehov či už smutných alebo dych vyrážajúcich na ktoré sa postupne zabúda ale myslím že by sa zabudnúť nemalo.
Kopčany a trošku aj Braník, ale ostatné je mýtus. Vôbec tam nebola taká miera kriminality a drogovo závislých ľudí, ako sa o tom píše a nebola podľa mňa nebezpečná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov