Kaktusy neprodukuju psilocybin ale meskalin. Psilocybin sa nachadza len v hriboch. A pokial viem tak meskalin produkuju pocas celeho zivota, ide len o to nechat ich dorast do velkosti kedy ho budu obsahovat dost na to aby to bolo ono Na jeden priemerne silny trip budes potrebovat priblizne 15-20g kaktusov co je ekvilalent asi 150-200mg meskalinu.
@antifunebracka Asi tak ako mna boli to ze ma nazyvas fetakom. Este som sa nestretol s nazorom ze uzivatelia psychadelickych latok su fetaci ale ok. Len tym dokazujes svoju obmedzenost a nevedomost.
@tibor28@fxx a co ste, ked uzivate zakazane psychedelicke latky? ja viem, ze teoreticky nic nefetujete, ale to je preneseny nazov, lebo presne pomenovanie na vas neni
@fxx tak podla tejto logiky mozu aj vrahovia pozadovat, aby neboli skatulkovani za vrahov, ale aby ich brali ako ludi. robite hluposti tak ratajte s negativnymi reakciami. btw nepijem, a nie som ani fajciar ani sa mi nepaci ked niekto fajci
@fxx ooo to nie, ja som velmi tolerantny ale pocul som uz o prilis vela pripadoch, ktore spravili ludia pod vplyvom, o tych ozajstnych plnohodnotnych fetakoch ani nehovoriac, aby mi to mohlo byt lahostajne
@antifunebracka A co potom hovoris na miliony pripadov (vrazd, dopravnynch nehod, znasilneni atd.) ktore boli sposobene pod vplyvom alkoholu? Ked sa na birdzi objavi tema o alkohole (co je pomerne caste) napises tam "fuj dalsi alkoholici"?
Ludia ktory uzivaju psychadelicke latky spomenute v tejto teme ako su meskalin alebo psilocybin tym nikomu neublizuju. To nie su "fetacke" drogy ako piko alebo heroin ale latky co sa uzvivaju maximalne par krat do roka ktore ti umoznia pozriet sa na svet a zivot z inej perspektivy. Vela znamych filozofov, vedcov a umelcov sa otvorene priznava k uzivaniu psychadelickych latok. Cize bud su to vsetko fetaci alebo je chyba v tvojom nazore. Priklanam sa skor k tej druhej moznosti
@tibor28 alkohol aspon nie je zakazany; ale hej, nemam rad ludi, ktori to s nim pravidelne prehanaju tu ide o to, ze toto su vstupne drogy. vies, malokomu postaci takyto neskodny zazitok, vacsinou to vedie ku coraz silnejsim veciam, navyse to otupuje mysel a sposobuje rozpad osobnosti. ak je to zakazane, urcite nie bezdovodne. a tiez sa mi nezda v poriadku utiekat sa k takymto veciam
@antifunebracka Takze fakt ze alkohol nie je zakazany ho robi menej zlym v porovnani s ostatnymi latkami, ktore su sice zakazane ale nie su tak zdraviu skodlive a nemaju ani zdaleka tak velky socialny dopad ako alkohol. Hmm zaujmave...
Co sa tyka "vstupnych drog" tak k tomu len tolko ze je len na cloveku kde si stanovi hranice. Nie kazdy stoji o to aby ho zakon takymto sposobom "chranil" pred vstupom do sveta drog. Zijeme v demokracii a zastavam nazor ze kazdy ma pravo si robit so svojim telom co chce pokial tym nikomu neublizuje alebo neobtazuje okolie (ako napriklad ozrani ktory zjapu o 3 rano na ulici). V pripade trestnych cinov sposobenych pod vplyvom alkoholu/drog som za prisnejsie tresty ale uzivanie aspon niektorych drog by malo byt naprosto legalne.
A este k tomu utiekaniu sa k takymto veciam... Psychadelicke latky sa na utek od problemov pouzit nedaju. Opakujem, nie je to piko ani heroin. Prave naopak, clovek je nuteni zamysliet sa nad svojim zivotom. Mnohym ludom jeden takyto "neskodny zazitok" otvoril oci a zmenil zivot k lepsiemu. Napriklad LSD sa kedysi podavalo pacientom v konecnom stadiu rakoviny aby sa dokazali zmierit so strachom zo smrti.
Aspon si o tom nieco precitaj pred tym ako zacnes pisat nepodlozene nezmysli.
@tibor28 nemaju taky socialny dopad prave preto, ze su zakazane, je sa k nim tazsie dostat. nastastie. ty to nevnimas vobec globalne... vidis len, ze ty nikomu neublizujes. lenze nie kazdy je ako ty. niekto zacne tymto a ide k coraz horsim veciam, sprava sa agresivne a pod. jj, kazdy si stanovi hranice - tie tvoje su vsak podla mna uz tak daleko, ze pomaly stracaju opodstatnenie. riesenie v prisnejsich trestoch by mohlo fungovat, kazdopadne zatial to je tak ako to je a opakujem, urcite maju kompetentni svoje dovody, preco tieto latky nepovoluju. tvoje vykreslovanie pozitiv mi pride maximalne alibisticke. je to, akoby si tvrdil, ze vojna je dobra, lebo zabranuje premnozeniu ludstva. ano, na vsetkom sa daju najst kladne veci, lenze za aku cenu? v tomto pripade podla mna jednoznacne prevazuju negativa. aj ked mozno u teba konkretne nie, avsak bavime sa vo vseobecnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
stačí nám pomenovanie ludia,tak,ako sa vraví aj všetkým ostatným.
Ludia ktory uzivaju psychadelicke latky spomenute v tejto teme ako su meskalin alebo psilocybin tym nikomu neublizuju. To nie su "fetacke" drogy ako piko alebo heroin ale latky co sa uzvivaju maximalne par krat do roka ktore ti umoznia pozriet sa na svet a zivot z inej perspektivy. Vela znamych filozofov, vedcov a umelcov sa otvorene priznava k uzivaniu psychadelickych latok. Cize bud su to vsetko fetaci alebo je chyba v tvojom nazore. Priklanam sa skor k tej druhej moznosti
Co sa tyka "vstupnych drog" tak k tomu len tolko ze je len na cloveku kde si stanovi hranice. Nie kazdy stoji o to aby ho zakon takymto sposobom "chranil" pred vstupom do sveta drog. Zijeme v demokracii a zastavam nazor ze kazdy ma pravo si robit so svojim telom co chce pokial tym nikomu neublizuje alebo neobtazuje okolie (ako napriklad ozrani ktory zjapu o 3 rano na ulici). V pripade trestnych cinov sposobenych pod vplyvom alkoholu/drog som za prisnejsie tresty ale uzivanie aspon niektorych drog by malo byt naprosto legalne.
A este k tomu utiekaniu sa k takymto veciam... Psychadelicke latky sa na utek od problemov pouzit nedaju. Opakujem, nie je to piko ani heroin. Prave naopak, clovek je nuteni zamysliet sa nad svojim zivotom. Mnohym ludom jeden takyto "neskodny zazitok" otvoril oci a zmenil zivot k lepsiemu. Napriklad LSD sa kedysi podavalo pacientom v konecnom stadiu rakoviny aby sa dokazali zmierit so strachom zo smrti.
Aspon si o tom nieco precitaj pred tym ako zacnes pisat nepodlozene nezmysli.