Ked ta zobrali a chces tam ist, tak ti to moze byt jedno a pokial ta nezobrali tak si podaj odvolanie a chod na zapis na inu skolu. Po podani odvolania sa aj tak obratom nedozvies ci ta vezmu.. Asi nechapem otazke...
Ja idem vedla cez cestu na FEM Hlasila som sa na ucitelstvo a na tlmocnictvo a prekladatelstvo anj/ruj akurat na FF a kamaratku zobrali na PF anglicky jazyk a kultura, myslim ze sa tam dalo dostat bez väcsich problemov.
Mám presne rovnaký problém eyuscha3 . Zajtra zápis v Trnave, ale tam nejdem. Prijatý by som mal byť na ukf na 100%, aspoň tak je to na stránke. Jediné čo ma sere ,že na intrák sa podáva prihláška do 15.7. to je tento týždeň a koniec... a potrebujem to info v rozhodnutí, tak dúfam že ho pošlú...
Presne tak, zajtra Trnava, ale aj ja som sa rozhodla, že tam nejdem. A aj ja by som si tiež rada poriešila ten intrak, tak dufam, že to pride čo najskor kedže nam nato zostava už len par dni...
Ja som im tam ohľadom toho posielal mail minulý týždeň vo štvrtok, ale žiadnej odpovedi som sa nedočkal. Ak mi to nepríde do stredy tak im tam budem volať isto, v stredu majú myslím úradné hodiny na študijnom.
To iste aj ja, len ja som im pisala už 28.juna a stale mi neodpisali. Ale dočitala som sa, že papier najprv posielaju tym ktori su neprijati a može byt aj na tom niečo pravdy kedže z FF mi už papier prišiel ...inak ja som im pisala aj ohladom toho že na portal.vs je anglicky jazyk a kultura aj na magisterskom ale na ich stranke je len bakalar. Nevieš nahodou ako to teda je?
No tak to neviem, na ich stránke to fakt nie je, ale tak nad tým budem rozmýšľať keď dorobím aspoň bakalára mimochodom zaujímavé je že ja som im posielal mail po prijímačkách (niečo mi nesedelo na bodoch ktoré som dostal) a vtedy mi odpísali... No nič budem dúfať že to prijde čím skôr aby som si nemusel kupovať stan keď nedostanem intrák
No práve mi prišiel zo školy mail v ktorom som dostal údaje vďaka ktorým sa dostanem do systému tj. môžem odoslať návratku a prihlásiť sa na internát. Písomne mi to príde ževraj v najbližších dňoch. Takže už je to v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov