V originaly, mi trosku vadia tie diskoidne bicie, ktore su bohuzial pritomne aj vo verzii od lacrimosi. Aj ked Anne Nurmi ma hlas ovela blizsi originalu od Sarah Brightman, hlasujem za Nightwish.
@inkheart no.. s pôvodným dejom to má málo spoločné.. napadlo ma to pri počúvaní tej NW verzie a vlastnej upravenej predstave deja.. základ je na Phantomovi, ktorý sa chorobne bojí svetla, takže je nútený žiť v tme a jedného dňa spozná svoju budúcu švagrinú...
@mielikki Preco nie rovno manzelku, nech to ma viacej stavy? Chudak Fantom, ja s nim citim. Co je jeho vina, ze je skaredy? Citala si aj povodnu knihu, mimochodom? ja sa rozhodne chystam, zatial som len videla divadlo, pricom to bolo v anglictine a kedze vacsinu casu operne spievali, dost blbo sa miestami rozumeli konkretne detaily deju... Ale zazitok na cely zivot, som fanda Fantoma Planujes to aj publikovat?
Lacrimosa! Starých NW mám síce rada, ale myslím si, že v pôvodnej verzii má tá pieseň niečo také, čo sa nepodarilo skopírovať - nejakého toho "gothického ducha" skladby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@veryhappyhippo
ja som čítala len takú tridsaťstranovú anglickú verziu, nakoľko inú som nezohnala a videla som akúsi sfilmovanú verziu v TV