Nepoužívam a ani s tým nemám skúsenosti, ale podľa mňa je to divné, chápeš, už s partnerom chcete "ísť na vec" a ty si teraz začneš aplikátorom zavádzať nejakú chémiu do pošvy.. podľa mňa to je taký mood-killer A okrem toho z toho môžu byť všelijaké mykózy a alergické reakcie + ne-ve-rím tomu, že nejaký gél je rovnako účinný ako HAK. Všetko má svoje pre aj proti, no..
@smajdalf ja takéto nepoužívam ale áno, aplikácia spočíva v tom, že si žena zavedie do vagíny takú platovú tubu a vytlačí si tam ten krém/gél/pastu či čo to
nemusí to byť len vo forme krému, sú aj globule ktoré si zavedieš hlboko a do 4minut sa rozpustí..
kedže ja odmietam brať HAK, a nepoužívame ani kondom... tak sme občas zvykli použiť pharmatex, je to lokálna antikoncepcia ktorá nemá také škodlivé účinky na telo,, ako ked žena do seba tlačí hormony.. a ak sa dodržia všetky inštrukcie, malo by to byť účinné a spolahlivé, funguje to na tej báze že to zabíja spermie, čiže aj ked ťa chlap napustí, nemala by si otehotnieť.. my sme s tým ešte problém nemali.. ale predtým ako sme to s tým začali praktitovať som si poriadne preštudovala všetky fora aké s tým majú ludia skúsenosti, pretože som bola nedoverčivá
Ja mam s tym len pozitivne skusenosti a ak si precitate nejake fora zistite že je velmi vela plusovych komentarov.
Ja osobne použivam čipky je to jednoduchšie, len v ramci predohry chlap zasunie 5 minut pred stykom a vyriesene. Nevyhodou je troska chemicky zapach. Ak si to nastudujete zistite ze to ma vyssiu ucinnost ako kondom, v kombinacii s kondomom dokonca sa ucinnost rovna HAK. Prisne vsak treba dodržat pokyny a to je neumyvanie sa mydlom 2 hodiny pred a 2 po styku, 2 hodiny pred plati aj pre partnera.
Mne vadí ten zápach tých globúl.. keby krajšie voňali tak k tomu nemám vôbec výhrady. Na kréme je blbé, že potom je človek celý od toho, ale naopak ten zas vonia pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie, že by som to potrebovala,len pre zaujímavosť
ja som spoko
O_o
kedže ja odmietam brať HAK, a nepoužívame ani kondom... tak sme občas zvykli použiť pharmatex, je to lokálna antikoncepcia ktorá nemá také škodlivé účinky na telo,, ako ked žena do seba tlačí hormony.. a ak sa dodržia všetky inštrukcie, malo by to byť účinné a spolahlivé, funguje to na tej báze že to zabíja spermie, čiže aj ked ťa chlap napustí, nemala by si otehotnieť.. my sme s tým ešte problém nemali.. ale predtým ako sme to s tým začali praktitovať som si poriadne preštudovala všetky fora aké s tým majú ludia skúsenosti, pretože som bola nedoverčivá
Ja osobne použivam čipky je to jednoduchšie, len v ramci predohry chlap zasunie 5 minut pred stykom a vyriesene. Nevyhodou je troska chemicky zapach. Ak si to nastudujete zistite ze to ma vyssiu ucinnost ako kondom, v kombinacii s kondomom dokonca sa ucinnost rovna HAK. Prisne vsak treba dodržat pokyny a to je neumyvanie sa mydlom 2 hodiny pred a 2 po styku, 2 hodiny pred plati aj pre partnera.