Ahojte, kúpila som si Pharmatex (vaginálne kapsule) a s priatelom sme ich pouzili a povodne sme chceli dotoho ist s prerusovanou sulozou, ale nejako nevydalo... aka je sanca ze som tehotna ? mate niekto nejake skusnosti s tymto druhom nehormonalnej antik
@ovtcvinvotcu blbost, ked ho pouzijes spravne, tak ucinnost je vysoka ako u HAK, takze halvne nepouzivat mydlo! a malo by to byt v pohode.....tabletku po by som pri tomto isto nevzala....
Nechápem čo všetky špekulujete s takýmito novotinami..kamarátka is to kúpila a vieš čo to spravilo??? robili to s chalanom na koženej sedačke a jej to vytieklo odtial a koža úplne zničená že museli meniť sedačku tak si predstav čo to musí robiť v tele...si daj normálne antikoncepciu nízkohormonálnu a nič sa ti nestane..ja si neviem vynachváliť..len čo mi to prospelo
"na koženej sedačke a jej to vytieklo odtial a koža úplne zničená že museli meniť sedačku (smajlík) tak si predstav čo to musí robiť v tele..."
hm... akobysomto... lebo hej, priemyselne spracovaná koža má so sliznicou ľudského tela veľa spoločného... to ako ja keď som raz vystrekol na froté látku, a po opratí bolo to miesto odfarbené ako bielidlom, tak keď si predstavím čo to robí žene v tele tak ma mdloby chytajú
"si daj normálne antikoncepciu nízkohormonálnu a nič sa ti nestane..ja si neviem vynachváliť..len čo mi to prospelo"
prajem v pädesiatke prospešnú žilovú trombózu a krvácanie steny maternice
@natashatko to si teda zadrela......urcite je to mensi hnus ako hormony.....! no a to, ze tvoji kamosi nevedia sexovat?......to nie moj problem alebo inych.....ale kto nechce alebo nevie pouzit, dovod si vzdy najde
Ešte na záver pre toho kto to bude čítat ked bude mat podobny problem...tento pripravok je určite učinny a dobry,ale treba dodržiavat to čo je v pribalovom letaku!!! Mám ho odskušany... 5 ročná Prax! takže isto funguje Ale tie mamičky čo píšu ,že to brali ,ale otehotneli, píšu aj to ,že sa umyli mydlom alebo mali privela sexu za jednu noc,, a nepoužili dalšiu dávku.. takže potom sa netreba čudovat ,že su tehotne.. osobne si myslim ,že najlepšia je hormonalna antikoncepcia,ale 4 generacie ,, čiže nizkohormonalna a aj to formou naplasti pretože takato Antika nezatažuje traviaci trakt, nema tolko vedlajšich učinkov a aplikuje sa raz za tyžden,, a mnoho inych vyhod.. takže tolko k tejto teme.. vela štastia v milovani bez neželaných potomkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ako sa mu to podarilo?
"na koženej sedačke a jej to vytieklo odtial a koža úplne zničená že museli meniť sedačku (smajlík) tak si predstav čo to musí robiť v tele..."
hm... akobysomto... lebo hej, priemyselne spracovaná koža má so sliznicou ľudského tela veľa spoločného... to ako ja keď som raz vystrekol na froté látku, a po opratí bolo to miesto odfarbené ako bielidlom, tak keď si predstavím čo to robí žene v tele tak ma mdloby chytajú
"si daj normálne antikoncepciu nízkohormonálnu a nič sa ti nestane..ja si neviem vynachváliť..len čo mi to prospelo"
prajem v pädesiatke prospešnú žilovú trombózu a krvácanie steny maternice
ale som rada tejto teme, davno tu nebolo forum o tom ci je alebo neni dakto tehotny : D