Je tu niekto kto sa hlásil na phd na inú školu ako tú z ktorej promoval?
Chcela by som, že či je k veci napísať potencionálnemu vedúcemu popredu, že by som chcela ísť k nemu aj keď ma v živote nevidel, alebo len sa prihlásiť na tému?
Ahoj, tak určite by som tam osobne zašiel, rovno za človekom, ktorého chceš školiteľa. No a samozrejme by som to riešil minimálne s dekanom fakulty. Toto treba riešiť dopredu, lebo PhD je... No ťažko sa naň dostať. Samozrejme závisí to aj od odboru.
Ahoj, síce nemám s tým skúsenosti z inej fakulty/školy, ale myslím si že určite je dobré ak si niečo dopredu o tej téme pozisťuješ, hlavne čo chceš skúmať a podobne a potom zájdeš za tým potencionálnym vedúcim (dopredu mu napíšeš email kde sa dohodnete na stretnutí) a trochu si spolu o tom podiskutujete. A u nás ešte boli podmienky také, že sme potrebovali doporučenie aspoň od 3 ľudí pred prijímačkami.
Dopredu jednoznacne....idealne je dostat sa k temam z minulych rokov, lebo niektori skolitelia ak sa tema nevyberie presunu ju na dalsi rok....ja som si vcera takto vybrala u skolitelky temu ktoru vyhadzuje 2 roky po sebe a bola rada, ze som prva a ze sa s nikym na teme nepobijem, kedze oficialne vyhodene este nie su....ale ja zas chcem ist na tu fakultu na ktorej koncim....ale dopatrat sa k temam z minulych rokov mozes ak na tej skole mas nejakych kamaratov a oni ti ukazu a najdes si v ich aise....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty