uz pol roka sa neozieram nechodim do podnikov a kamaratom alkoholikom a fetakom sa vyhybam ako cert krizu. s najlepsou kamaratkou (tak trochu fetackou som sa na jar poha blokol som si ju na fb aj v telefone takze ani na koku a kolesa ma nikto nenahovara.
to ale neznamena ze nic neberiem. na internete som si pokupil rozne latky ktore vyvolavaju zaujimave stavy. napr phenibut. latka ktora funguje podobne ako kolesa len namiesto energie vyvolava malatnost euforia je po 5 g velmi silna a to ze potom clovek nevyzera ako vysekany naspeedovany robot mi celkom vyhovuje. ale oproti extaze je to celkom slaby stav clovek po tom neni omaneny stale je pri zmysloch a nejebe mu takze je to legalne. horsie je ze vyvolava silny abstak. phenibut zlepsuje spanok tak ze zaspite po 5 sekundach ako lahnete do postele a spite potom aj 12 hodin nakonci mate strasne zive sny. akberiete dlhodobo napr 2 tyzdne kazdy den tak je po vysadeni horsi dojazd ako po piku. najprv zacnete mat strasne zive sny potom nocne mory... po ktorych mate strach zaspat. a popravde po dvoch tyzdnoch uzivania a nahlom vysadeni som 5 dni poriadne nespal len 2 hodiny kazdu noc a aj to bol taky spanok ze som sa cely cas potil. ja som to uzival vlastne len koli tomu lebo som sa potom dobre vyspal lenze som zistil ze po par dnoch som uz nevedel zaspat bez toho. takze ak mate zdravy rozum nedavajte si nic su to nebezpecne chemicke svinstva horsie ako zakazane drogy. keby som chcel tak vam z legalnych latok namiesam taky koktejl ze budete 3 dni sulozit so svojou babkou a nakonci zaspite v garate a potom sa budete citit ako po hacku a este tyzden budete rozmyslat nad tym ze sa jebnete z mosta ale nastastie som dobry clovek a nechcem aby niekto prezival to co som si prezil ja.
@chlorofyl ano ale ja to vyvazujem tym ze inak zijem celkom zdravo... z toho co pisem to vyzera ze robim hrozne veci ale ja ich nerobim pravidelne. normalne sportujem pijem zeleny caj a tak snazim sa aby mala moja strava mala malo cholesterolu. su ludia ktori sice nerobia extremy ako ja ale zato su kazdy druhy den opiti alebo si davaju aj horsie veci pravidelne. ja zijem normalny zivot len to obcas trochu prezeniem a mozno neskolabujem prave preto lebo inak mam zdavy zivotny styl.
staráš o svoj cholesterol ale o svoju psychiku a duševne rozpoloženie nie ...
týmto si nič nevykompenzujes ..
Bezohladu na to , či to beries týždeň alebo nie
Pointa je v tom že radšej nezačínat( nepokračovať ) s takým svinstvom vôbec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
týmto si nič nevykompenzujes ..
Bezohladu na to , či to beries týždeň alebo nie
Pointa je v tom že radšej nezačínat( nepokračovať ) s takým svinstvom vôbec
-Príď sa pozrieť naspať na to čo si tu popísal.
-Ľutuj, že nejde vymazávať fóra.